E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaABD vadelileri veriler öncesi düşüyor---

ABD vadelileri veriler öncesi düşüyor

ABD vadelileri veriler öncesi düşüyor
25 Temmuz 2013 - 14:06 borsagundem.com

ABD endeks vadelileri bugün açıklanacak dayanıklı tüketim malı sipiariş verileri ve bilançolar öncesinde düşüş yaşıyor

ABD endeks vadelileri gerileyerek Standard & Poor's 500 Endeksi'nin üst üste 3. gün düşebileceği sinyalini verirken, yatırımcılar Fed'in teşvik programına yönelik fikir edinebilmek için bugün açıklanacak ekonomik verileri bekliyor.
Western Digital Corp. hisse başına düşen birinci çeyrek kazancının beklentilerine altında kalabileceği tahminini açıklamasıyla yüzde 4.9 geriledi. Facebook Inc. ikinci çeyrek gelir ve kârının beklentileri aşmasıyla yüzde 17 ilerledi.
S&P 500 Endeksi Eylül vadelileri yüzde 0.7 kayıpla New York saatiyle 06:06'da 1,672.4 puana geriledi. Gösterge endeks dün son bir ayın ilk üst üste 2 günlük düşüşünü tamamladı. Dow Jones vadelileri 88 puan düşerek 15,412 puan oldu.
Zürih'te bulunan Swiss Rock Asset Management AG fon yöneticisi Martin Schlatter, "Yatırımcılar ekonomik verileri izlerken özellikle istihdam piyasasına bakıyorlar. Önümüzdeki birkaç çeyreğe bakıyoruz, satış rakamlarının yükselmesi lazım ama bu yükselişlerin nereden geleceği çok belli değil. Euro Bölgesi ve Çin şimdi düşen ekonomik aktiviteyle uğraşıyorlar" ifadelerini kullandı.
S&P 500'de işlem gören ve bilanço açıklayan 195 şirketin yüzde 74'ü analistlerin kâr beklentilerini aşarken, yüzde 58'i satış beklentilerini aştı. Aralarında Amazon.com Inc., General Motors Co. ve Bristol-Myers Squibb Co. gibi firmaların da bulunduğu 56 şirket bugün bilanço açıklayacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)