E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaABD vadelileri ralliden sonra sakin---

ABD vadelileri ralliden sonra sakin

ABD vadelileri ralliden sonra sakin
11 Kasım 2013 - 15:41 borsagundem.com

ABD endeks vadelileri son haftalarda gerçekleştirilen rallilerin ardından bugün sakin

ABD endeks vadelileri hisselerin Şubat ayından bu yana en uzun haftalık kazançlarını gerçekleştirmesinin ardından yatay bir seyir izlerken, yatırımcılar bu hafta açıklanacak olan şirket bilançolarına gözlerini çevirmiş durumda.

Transocean Ltd. erken New York işlemlerinde yüzde 2 yükseldi. ViroPharma Inc., Shire Plc. ile şirketin satışı konusunda yaklaşık 4.2 milyar dolara anlaşmaya varmasıyla beraber yüzde 26 yükseldi.

Standard & Poor's 500 Endeksi Aralık ayı vadelileri yüzde 0.1'den daha az yükselerek New York saatiyle 07:32'de 1,767.2 puan oldu. Gösterge endeks ABD'den gelen ekonomik verilerin güçlenmeye işaret etmesiyle beraber üst üste 5. kazanç haftasını gerçekleştirdi. Dow Jones vadelileri 12 puan yükselerek 15,712'ye çıktı. Bugün ABD'de piyasaların kapalı olmasından dolayı işlem hacmi düşük kalabilir.

Ignis Asset Management ABD hisseleri ve fon yöneticisi Alison Porter, "İnsanların dikkati ekonomi üzerinde kalmaya devam edecek ve bunun şirket kazançlarına olan yansıması ölçülecek. Yatırımcılar tatil sezonuna girilirken tüketicilerin nasıl hissettiğini bilmek istiyor. Wal-Mart ve Home Depot gibi perakendecilerin veri açıklayacak olması buna ışık tutacaktır" yorumunu yaptı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)