E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaABD vadelileri güçlü yükselişle moral buluyor---

ABD vadelileri güçlü yükselişle moral buluyor

ABD vadelileri güçlü yükselişle moral buluyor
06 Nisan 2020 - 08:22 borsagundem.com

ABD vadeli endeksleri yeni haftaya yüzde 3'ü aşan yükselişlerle başladılar.

Analistler, Avrupa'da korona virüs salgını ile ilişkili yeni vaka ve ölüm sayısında yavaşlamanın yatırımcıları cesaretlendirdiğini ifade ediyorlar.

Vadeli Dow Jones Sanayi Endeksi 720 puan, yüzde 3,44 artışla 21.677 puandan, S&P 500 vadeli endeksi 88,5 puan, yüzde 3,56 yükselişle 2571,25 puandan ve Nasdaq 100 vadeli endeksi 274,75 puan, yüzde 3,65 artışla 7797,50 puandan işlem görüyor.

Asya piyasalarında hafta olumlu başladı

Dolar, euro haftaya nasıl başladı?

ABD'den şok açıklama: Bu hafta en zor ve en üzücü hafta olacak

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Yorum06 Nisan 2020 09:11

    Güçlü ülke Çin niye çünkü hastahane yatak solunum cihazı gibi hiç bir tıbbi alet ve malzeme sıkıntısı çekmedi hasta sayısını yalan söylesene böyle ama dünyanın süper gücü kim abd mi şu an solunum cihazı diye dileniyor hastaneye yatma parası 30 000$ başlangıç yatak yok AB ABD insanları sokaklara bıraktı meydanlarda tedavi etti pazar yerlerinde spor salonlarında sıtatta hava alanlarını buz pistlerini kullandılar hızlı treni unutmuşum buralar morg ve hastahaneye çevirdiler koridorlarda öldü insanlar hasta seçtiler işte bu yüzden Çin AB ve ABD den daha büyük bir devlet şimdi bişey daha söyleyeyim böyle hızlı çalışmalarla bulunan aşılara ve ilaçlara hiç inanmayın öyle 1 ayda iki ayda 5 ayda bulunan aşılar hiç inandırıcı degil ben vurdurmak o aşıyı işin ucunda zombiye dönüşmekte var dikkat öyle

  • Deli06 Nisan 2020 08:39

    Ne alaka lan cuma günü sattık dedik haftasonu stresini yaşamayalım dedik sen gel pazartesi coş. Neymiş ölü azalmış. Dışarı çıkanmı var tabi azalacak.