E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaABD vadelileri düşüyor---

ABD vadelileri düşüyor

ABD vadelileri düşüyor
23 Ekim 2013 - 14:34 borsagundem.com

ABD endeks vadelileri S&P 500'ün 5 günlük rallinin ardından düşebileceği sinyallerini veriyor

ABD endeks vadelileri gerileyerek Standard & Poor's 500 Endeksi'nin üst üste 5 günlük tırmanışı sonlandırabileceği sinyalini verdi, Broadcom Corp. ve Juniper Networks Inc. gibi firmalar ise hayal kırıcı satış rakamları açıkladı.

Mobil telefonları internete bağlayan çipleri üreten Broadcom, Almanya işlemlerinde yüzde 7.7 kayıp yaşadı. Dünyanın en büyük ikinci şebeke ekipmanı üreticisi Juniper ise yüzde 1.8 düştü. Televizyon ve mobil cihazlar için cam üreten Corning Inc. ise yüzde 24 yükseldi.

S&P 500 Aralık ayı vadelileri yüzde 0.6 düşerek Londra saatiyle 10:36'da 1,739.7 puan oldu. Endeks bu ay yüzde 4.4'lük bir ralli gerçekleştirerek 2013 yılı kazancını yüzde 23'e yükseltti. Dow Jones vadelileri 74 puan düştü ve 15,324 oldu.

Oslo'da bulunan Storebrand Asset Management fon yöneticisi Espen Furnes, "ABD piyasası bütçe anlaşmasına varılmasının ardından kendisini biraz aştı, o yüzden kısa vadede kâr alabilmek için belirli bir zayıflık görürsek şaşırmam. Bilanço konusunda bu çeyrekte geçtiğimiz çeyreğe göre biraz daha hayal kırıcı sonuçlar gördük" yorumunu yaptı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)