E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaABD vadelileri düşüyor---

ABD vadelileri düşüyor

ABD vadelileri düşüyor
27 Eylül 2013 - 13:34 borsagundem.com

ABD endeks vadelileri yasa yapıcıların Washington'da bugün bir anlaşmaya varamayacağı endişeleriyle geriledi

ABD endeks vadelileri düşerek Standard & Poor's 500 Endeksi'nin Ağustos ayından bu yana gerçekleştirdiği ilk haftalık kaybı genişletebileceği sinyalini verirken, bütçe görüşmelerinde yaşanabilecek olumsuzlukların ekonomik büyümeyi etkileyeceği endişeleri de işlemlerde etkili oldu.
J.C. Penney Co. nakit bulabilmek adına 84 milyon hisse satacağını açıklamasıyla erken New York işlemlerinde yüzde 4 kayıp yaşadı. Nike Inc. birinci mali çeyrek kârının analistlerin beklentilerini aşması üzerine yüzde 6.6 tırmandı.
S&P 500 Endeksi Aralık ayı vadelileri Londra saatiyle 09:54'te yüzde 0.3 gerileyerek 1,688.1 puan oldu. Endeks bu hafta Kongre'nin Pazartesi gününe kadar federal bütçeyi onaylayamayarak hükümetin kapanmasına neden olabileceği tahminleriyle yüzde 0.7 düştü. Dow Jones vadeli kontratları ise 23 puan kayıpla 15,238 oldu.
Londra'da bulunan BTIG Ltd. hisse stratejisti Nick Xanders, "İnsanlar borç tavanı konusundaki haberleri takip etmeye çalışıyorlar. Yatırımcılar önümüzdeki bir kaç gün içinde oylarla ilgili ne olduğunu ve önümüzdeki bir kaç hafta içerisinde de ışıkların kapanıp kapanmayacağını görmek için bekliyor" yorumunu yaptı.
S&P 500 Endeksi dün yüzde 0.3 yükseliş kaydederken, 25 Eylül'e kadar süren 5 günlük kayıp periyodunda yüzde 1.9 düştü.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)