E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaABD vadeli endeksler artıda---

ABD vadeli endeksler artıda

ABD vadeli endeksler artıda
17 Temmuz 2020 - 08:25 borsagundem.com

ABD'de artan korona virüs vakalarının ve Çin ile ilişkilerdeki gerilimin yarattığı endişeler dün Wall Street'in günü düşüşle kapatmasına yol açtı. Ancak bu saban vadeli endekslerde yukarı hareket gözleniyor.

Piyasalarda havanın dönmesinde ABD'de gündeme gelen yeni koronavirüs yardım paketini ilk ifade edilenden daha büyük olacağı ve bunun vaka sayısında artışın negatif etkilerini telafi edeceği beklentileri etkili oldu.

Temsilciler Meclisi Başkanı Nancy Pelosu, yeni korona virüs yardım tasarısı için Cumhuriyetçilerin öngördükleri 1,3 trilyon dolarlık paketin yeterli olmayacağını savundu.

Dün Wall Street'te Dow Jones Sanayi endeksi 135 puan, yüzde 0,50, S&P 500 endeksi 11 puan, yüzde 0,34 ve Nasdaq Bileşik endeksi 76 puan, yüzde 0,73 düşüşle kapanmıştı.

Bu sabah, vadeli Dow Jones Sanayi Endeksi 46 puan, yüzde 0.17 artıda. S&P 500 vadeli endeksi 8,5 puan, yüzde 0,27 ve Nasdaq 100 vadeli endeksi 80,25 puan yüzde 0,76 yükseldi.

Asya borsaları karışık seyretti

New York borsası günü kayıpla tamamladı

Avrupa borsaları İtalya hariç düştü

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)