E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemABD Ukrayna'ya tanksavar ve uçaksavar gönderiyor---

ABD Ukrayna'ya tanksavar ve uçaksavar gönderiyor

ABD Ukrayna'ya tanksavar ve uçaksavar gönderiyor
02 Mart 2022 - 23:11 borsagundem.com

Blinken, Ukrayna'ya aralarında tanksavar ve uçaksavar silahların da bulunduğu askeri ekipmanların gönderileceğini açıkladı

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Ukrayna'ya aralarında tanksavar ve uçaksavar silahların da bulunduğu savunma ekipmanlarını ulaştıracaklarını bildirdi.

“Nükleer silahlar tehlikeli, kışkırtıcı ve yanlıştır. Ancak ABD şu anda alarm seviyesini yükseltmek için bir neden görmüyor" ifadelerini kullanan Blinken, çok sayıdaki Rusya vatandaşının Ukrayna’daki savaşın bir parçası olmak istemediğini açıkladı. 

Blinken, ABD'nin, Rus oligarkların yatları, özel jetleri ve diğer tüm mal varlıklarını donduracağını ve ele geçireceğini söyledi.

STINGER FÜZESİ

Amerikan medyasına konuşan ve isimlerinin açıklanmasını istemeyen bazı kongre kaynakları ise ABD yönetiminin Ukrayna Silahlı Kuvvetlerine askeri yardım olarak yüzlerce Stinger hava savunma füzesi sağladığını ifade etti.

Kaynaklar, sadece 200 adet Stinger füzesinin bu hafta içinde teslim edildiğini belirtti.

Kiev'de büyük bir patlama sesi duyuldu

 

AB'den Rusya yaptırımlarını korumak için kripto hamlesi

 

ABD'den Rusya ve Belarus'a yeni yaptırım kararı

 

BM Genel Kurulu'nda Rusya'yı kınayan tasarı kabul edildi

 

Çin, Rusya'ya yönelik yaptırımlarda tarafını belli etti

 

ABD: Rusya 'yasaklanan' bombayı kullandı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • vatandaş03 Mart 2022 15:12

    ukraynaya diye pkk ya vermeyesin ha.gözümüz üstünüzde.

  • Mucise Reis ;)03 Mart 2022 11:34

    64 km konvoy var, bu konvuyu vurabilecek kısa menzil askeri lastıklı araçlardan atış edebilecek ardı ardına roket gönderen sistemler versenize ? lojistik Rus hattı batar ise, zırhlı araçları hareket kabiliyetini kaybeder. ABD ukraynanın kazanmasını istemiyor mu ? ABD ukraynalıların vatan beklemesini, Putin iç cephede kaybetsin, Rusya karışsın Rus halkı birbirine girsin böyleceABD dunya liderliğini arttırsın diye mi düşünüyor ? lafa geldimi sığınakta doğan bebek derler... Herkes kendi çıkarı için oyun kuruyor.   herkes kendine çalışıyor. Biz Atamızın misasını bilir, o menfaatlere göre adım atarız hep. Ne abd ne rusya...

  • BORSACI03 Mart 2022 08:57

    dünyanın baş belası ülkeler birleşmiş milletlerin güvenlik konseyinde söz sahibi oysaki abd,rusya dünyada en çok kan akıtan ülke ise bu dünyadan felaket eksik olmaz .

  • xyz03 Mart 2022 08:52

    Savaş, kan ve gözyaşından beslenen ABD senin ne Ukraynayı nede Ukrayna halkını düşündüğün var. Senin hesabın başka ana her firavuna Allah bir Musa gönderir. Rusyanızda batsın.

  • Sai02 Mart 2022 23:25

    Yorumlarda nato nerde diyenler var :D olum nato sensin zaten rusyaya en yakın nato :D sen gidiyon rusyadan vazgeçmeyiz diyon o milli menfaat oluyorda denizin ötesindeki nükleer atmayınca mı suçlu oluyor :D

  • Türkoğlutúrk 03 Mart 2022 10:19

    Hey yavrum tek başına yetersin Ruslara yürü yavrum bak ABD de silah verecek hem zaten amcanda ABD için Kore'de baban ABD uğruna Suriye'de.sen ABD uğruna Rusya'da.sonra bu yaratıklar niye ABD askerine secde etti diyorum

  • baran03 Mart 2022 08:14

    Sen gitsene soytarı!  Tek başına yetersin Ruslara!