E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemABD terör örgütleriyle çalışmaya devam etmek istiyor!---

ABD terör örgütleriyle çalışmaya devam etmek istiyor!

ABD terör örgütleriyle çalışmaya devam etmek istiyor!
20 Ekim 2019 - 09:55 borsagundem.com

TSK'nın sınır güvenliğini sağlamak ve terör örgütleri PKK/PYD/YPG ile birlikte IŞİD'e karşı başlattığı Barış Pınarı Harekâtı sonrasında yaşanan gelişmelerin ardından dün gece ABD Savunma Bakanı Esper şaşkınlık veren bir açıklama yaptı.

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Selahattin Ölmez21 Ekim 2019 09:54

    zafer sarhoşluğuna kapılmamak gerekmektedir.sadece birinci raund kazandık kafirler ve içimizdeki ruhunu ve islam ülkeleririn de ruhunu bunlara satmış olanlar bundan sonra da bizimle kıyamete kadar uğraşacaklardır.o yüzden hukuk, ekonomik, askeri, siyasi her yönden güçlü olmalıyız.

  • SİZ yaptıkça BİZ20 Ekim 2019 16:50

    Onlar teröristlere dost dedikçe bizler de düşman diyeceğiz. Onlar teröristler ile çalışmaya devam dedikçe bizler de tedbirlerimizi gün be gün arttırıp düşman avında durmadan ilerleyeceğiz. Onlar teröristlere silah ve mühimmat sağladıkça bizler de düşmanın leşini önlerine sermeye devam edeceğiz... Bu kısır döngü ta ki teröristlerin abilerini de mıhlayana kadar sürüüüüüp gidecek... Ne mutlu bu uğurda ayağına toz dahi sürülene...