E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıABD tahvillerinin altın ve gümüşe etkisi---

ABD tahvillerinin altın ve gümüşe etkisi

ABD tahvillerinin altın ve gümüşe etkisi
21 Haziran 2021 - 12:00 borsagundem.com

ABD Hazine kağıdı getirilerinde düşüş değerli metal fiyatlarını yukarı çekiyor

ABD Hazine kağıdı getirilerinin gerilemesi uluslararası piyasalarda başta altın olmak üzere değerli metal fiyatlarına destek veriyor.

Spot altın fiyatı düne göre yüzde 1,18 artışla 1785,69 dolar/ons seviyesine kadar yükseldi.

Gümüş fiyatı yüzde 1 artışla 26,04 dolar/ons seviyesine çıkarken, platin fiyatı yüzde 0,19, paladyum fiyatı yüzde 1,41 arttı.

Altında teknik görünüm hala zayıf

Fed, emtia piyasalarını karıştırdı!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ALİ HAYDAR TANRIKULU21 Haziran 2021 12:12

    bence parti kapatma yanlış ama milletvekilleride bunu bildikleri ve kendilerine bu konuların avantaj sağladıkları için daha güzel yasalar çıkartmıyorlar.istiyorlar ki ülke karışssın buralardan faydalanalım diye.partiyi neden kapatıyorsunuz neden anayasa mahkemesine bu konular gidiyor böyle olunca piyasalar karışıyor.bunun tek çözümü var.ülkeyi bölmek parçalamak teröristlere destek verdiğini söyleyen ve bunlar ile ittifak yapan partilere otomotikman hangi partili suç işler ise bunların milletvekillikleri ve particilikleri otomatik yasaklanmalar gelmeli, en az 20-30 sene hapis cezası verilmeli o partilerede hazine yardımı kesilmelidir.bunun tek çözümü budur.