E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaABD piyasalarında ralli beklentisi---

ABD piyasalarında ralli beklentisi

ABD piyasalarında ralli beklentisi
07 Mart 2023 - 10:44 borsagundem.com

Morgan Stanley Stratejisti Michael Wilson ise S&P 500’de kısa vadede ralli, orta vadede düşüş beklediklerini belirtti.

Küresel piyasalarda dikkatler Jerome Powell'ın açıklamalarına çevrilirken piyasalara ilişkin kısa vadeli iyimser beklentiler öne çıkıyor.

Morgan Stanley ABD Hisse Baş Stratejisti Michael Wilson, Wall Street hisselerinde kısa vadede bir ralli beklediğini açıkladı.

Bloomberg'te yer alan habere göre, pazartesi günü bir rapor yayımlayan Wilson, S&P 500 endeksinin geçen hafta 200 günlük hareketli ortalamasının üzerinde dirençli bir şekilde kaldığına ve söz konusu seviyenin artık bir destek haline gelebileceğine işaret etti.

Wilson, ABD tahvil getirileri ile doların da düşmeye devam etmesi durumunda daha da tırmanabileceğini öngördü. Notta, “Hisse piyasaları geçen hafta kritik bir destek testini atlattı ve bu da ayı piyasası rallisinin henüz sonuna gelinmediğini gösterdi” denildi. Ancak stratejiste göre ralli uzun sürmeyecek. Başta karlılıklar olmak üzere temel göstergelerde bozulma olduğuna işaret eden Wilson, orta vadede daha fazla geri çekilmeler olabileceğini öngördü.

Piyasalar Powell'ın konuşması öncesi temkinli

 

Borsada hedef 6 bin puan

 

Piyasaların odak noktası Powell’ın konuşmasında olacak

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)