E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemABD: NATO müttefikimiz Türkiye'nin yanındayız---

ABD: NATO müttefikimiz Türkiye'nin yanındayız

ABD: NATO müttefikimiz Türkiye'nin yanındayız
21 Şubat 2020 - 22:11 borsagundem.com

ABD Dışişleri Bakanlığı Türkiye'ye başsağlığı dileyerek, "NATO müttefikimiz Türkiye'nin yanındayız" açıklaması yaptı

ABD Dışişleri Bakanlığı, İdlib'de hava saldırısında hayatını kaybeden 2 Türk askerleri için başsağlığı dilerken, "NATO müttefikimiz Türkiye'nin yanındayız" açıklaması yaptı.

'Türk askerlerinin koordinasyon ve gerginliğin azaltılması için İdlib'de bulunduğu' belirtilen açıklamada, "Başkan Donald Trump, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile cumartesi günü yaptığı telefon görüşmesinde İdlib'e yönelik endişelerini dile getirmiştir. Ayrıca, Trump bu görüşmede Rusya'ya Esed rejiminin zulümlerine desteği sonlandırması ve Suriye'deki iç savaşa siyasi bir çözüm bulunması için yaptığı çağrıyı yinelemiştir" ifadelerine yer verildi.

BM'den İdlib için ateşkes çağrısı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin ile İdlib'i görüştü

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • sefer22 Şubat 2020 09:15

    bu yavşakların işi gücü gaz vermek. bunlardan dost olmaz. türkün türkten başka dostu olmaz.

  • bu dünyadan biri22 Şubat 2020 09:06

    Yazılan yorumlara bakınca şunu görüyorum. Bu ülke insanı artık gerçekleri görüyor. Ülkelerin dostu olmaz. Ancak her ülkeyi kendimize düşman diye düşünmekte yanlış. 

  • reis22 Şubat 2020 08:49

    bir trump bir putin.böyle dış politika görülmüş değil.ayrıca rus uçakları vuruyor bizimkiler esd güçlerine hümkürüyorlar..

  • Türkoğlutürk 22 Şubat 2020 08:43

    Senin söylediğine anca sana tapan tarikaçı piçlerin inanır. Bu ülkede senin dostun bu ülkenin düşmanıdır. Senin üssünü kapatmayanı sevmem. Senin ülkene para gönderip ev alanı iş kuranda sevmem. Makamı ne olursa olsun. Tıpkı yahudi den üstün hizmet madalyası alanı Müslüman görmediğim gibi, senin dostunuda dost demem

  • Tufan22 Şubat 2020 07:27

    Ne yanimzasiniz sadece sözde bize vermedginiz silahlari teroristlere verdiniz, patriot yok f35 yok bi dünya amborgo kalkmislar birde yanınızdayız diyorlar , türkün türkten başka dostu yok, rus itleri de kalkmış askerimizi vuruyo, hiç bi devlete guvenmiycen tarih bunu yaziyo

  • fafa21 Şubat 2020 22:28

    Sakın ola inanmayasınız.Amerika güvenilmez,bizi Rusya ile boğuşturmak istiyorlar.Cumhurbaşkanına gaz veriyorlar,onun iltifattan hoşlandığını biliyorlar.

  • azmi21 Şubat 2020 22:25

     Teröristlere Tırlar  dolusu silah ve malzeme verdiniz, o zaman da müttefikimiz miydiniz. Bu ne perhiz , gerisini unuttum..