E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemABD Kürtleri terkedecek---

ABD Kürtleri terkedecek

ABD Kürtleri terkedecek
25 Kasım 2017 - 20:24 borsagundem.com

İngiliz The Independent Gazetesi, Ortadoğu'da etkisizleşen ABD'nin Kürtlere verdiği desteği önümüzdeki dönemde çekeceğini yazdı.

İngiliz The Independent Gazetesi'nin deneyimli Ortadoğu Muhabiri Robert Fisk ABD'nin Kürtlere verdiği desteği önümüzdeki dönemde çekeceğini belirtti.

Soçi'de yapılan üçlü zirve ve ABD Başkanı Doland Trump ile Cumhurbaşkanı Erdoğan arasında geçen telefon görüşmesinin ardından son gelişmeleri değerlendiren Fisk, ABD'nin Ortadoğu'daki etkisini kaybettiğini belirtti.

Bölgede önceden vadedildiği gibi yolsuzluk ve eşitsizliğin ortadan kaldırılamadığına dikkat çeken Fisk, artık kimsenin insan haklarından söz etmediğine dikkat çekti. 

Dünyanın önde gelen Ortadoğu uzmanlarından olan Fisk, ABD'nin gelecek aylarda Kürtleri de terk edeceğini vurguladı. Suriye'deki 3 harfli terör örgütlerinin ABD tarafından unutulacağını kaydetti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • yılo26 Kasım 2017 13:52

    kürtler düşünsün.1000 yıldır kardeşi olan millete saldıracağına şu emperyalist vampirlerin kuklası olmasınlar.hayır asıl şaşırdığım osmanlıya ihanet eden filistinlilerin ,batının uşağı arap kralcıklarının libyanın durumunuda görmüyorlar.ebedi kardeş türklerdir.

  • bir yorum26 Kasım 2017 04:52

    Eee batılıların yaptığı bir şey bu zaten.Önce silahlandır sonra kullan sonra da terk et.Abd vietnamda da aynısını yapmıştı.Ve kendisi için hüsranla sonuçlanmıştı.Bunu ingilizlerde yaptılar hala yapmaya devam ediyorlar.Önce bir ülke içinde kendine yakın olan kullanabileceğin guruplara destek verirsin sonra onları iyice kullanırsın sonrada amacına ulaşınca da onlardan kurtulursun.Bu böyledir.Ama burda bir şey daha var abd ve ingilizler şu aralar araları iyi değil birbirlerine çakmaya çalışıyorlar.Gazete bunuda dile getirmiş oluyor

  • yandı gülüm keten helva25 Kasım 2017 22:28

    bunların hepsi lafı güzaf... onlarca silahı verdi ve bir o kadar da terörist devşirdi, örgüt kurdurdu. ne yani artık tamam deyince evet bravo inandık mı diyeceğiz... hadi sıkıyorsa verdiği silahların bir tanesini dahi olsa göstermelik geri istesin bakalım... onu bile yapmaz bu kefere oyunbozan kan emiciler... biz kendi yolumuza abd kendi yoluna...