E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemABD Konsolosluğu’ndan Adil Öksüz’e telefon---

ABD Konsolosluğu’ndan Adil Öksüz’e telefon

ABD Konsolosluğu’ndan Adil Öksüz’e telefon
22 Ağustos 2017 - 17:51 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın avukatı Aydın: Konsolosluk, kendi adına kayıtlı iki telefondan Öksüz'ün fiilen kullandığı ve darbe gecesi de yanında bulundurduğu telefonu aradı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın avukatı Hüseyin Aydın, adına kayıtlı iki telefon hattı bulunan FETÖ firarisi Adil Öksüz'ün, ABD Başkonsolosluğu tarafından, fiilen kullandığı ve darbe gecesi yanında bulundurduğu hattından aranmasının "soru işareti" yarattığını bildirdi. Aydın, "Buradaki soru işareti; konsolosluk bu iki hattan hangisinin Öksüz tarafından fiilen kullanıldığını ve yanında hangi hattın olduğunu nereden bildiği hususudur." dedi.

EN SON ABD BAŞKONSOLOSLUĞU'NDAN ARANMASI DİKKAT ÇEKİCİ!

Avukat Aydın, FETÖ'nün 15 Temmuz 2016'daki darbe teşebbüsünün ardından HTS kayıtları incelenen firari Adil Öksüz'ün en son ABD Başkonsolosluğu tarafından aranmasının dikkat çekici olduğunu söyledi.

BİRİ KENDİSİNİN DİĞERİ KIZININ KULLANDIĞI HAT

FETÖ firarisi Adil Öksüz'ün adına kayıtlı iki telefon hattı bulunduğunu, bunlardan birini kendisinin, diğerini de kızının kullandığını Öksüz'ün beyanından öğrendiklerini ifade eden Aydın, ABD Başkonsolosluğu tarafından Öksüz'ün fiilen kullandığı telefonun aranmasının "soru işareti" yarattığını belirtti.

"KONSOLOSLUK BU İKİ HATTAN HANGİSİNİ ÖKSÜZ'ÜN KULLANDIĞINI NEREDEN BİLİYOR?"

Aydın, iddianamede ve HTS kaydında Öksüz'ün ifadesinde beyan ettiği telefon numarasının yer aldığını hatırlatarak "Konsolosluk, kendi adına kayıtlı bu iki telefondan Öksüz'ün fiilen kullandığı ve darbe gecesi de yanında bulundurduğu telefonu arıyor. Buradaki soru işareti; Konsolosluk, bu iki hattan hangisinin Öksüz tarafından fiilen kullanıldığını ve yanında hangi hattın olduğunu nereden bildiği hususudur." dedi.

Öksüz'ün, vizesinin iptali konusunda ABD Konsolosluğu tarafından aranmasının Türk makamlarından gelen, kaçmasını engellemeye dönük taleple örtüşmediğini belirten Aydın, "Çünkü adı geçen şahsın aranmasının, kaçmasını önlemeye yaramayacağı gibi arandığı hususunda bilgilendirilmesine, bu nedenle tedbirli davranmasına ve kaçmasını kolaylaştırmasına yol açacağı açıktır." diye konuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Özhan22 Ağustos 2017 22:13

    Neden hala Abd'ye yaptırım uygulayamıyor peki Reis? Herşey apaçık ortada iken. Hiç düşündünüz mü? Aklımdan geçenler: 1- 2002'de Abd yardım etti Reis Türkiye'nin başına geçsin diye, 2- Türkiye 15 yılda fakirleşti. Komşularla sorunlar arttı, 3- İçerde terör yeniden hortladı, 4- En son 1980 yılında yaşadığımız darbe, 35 yıl sonra yeniden denendi, 5- Sözün özü Reis bunları bildiği için suni gündem yaratarak hepinizi oyalıyor.

  • Orduly22 Ağustos 2017 20:19

    Beyler kızmayın it itliğini hain hıyanetini düşman da adavetini yapacak ki anlamayanlar gerçek dostu belki anlar ...

  • Ahmet ünal 22 Ağustos 2017 19:21

    Ne müttefiki her şey o kadar acıkki gaye seni tamamen yok etme

  • Emekli22 Ağustos 2017 18:21

    Bide mütefik olacak bunlar,çok yazık