E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKripto ParalarABD Kongresi'ne kripto patlamasına yanıt ver çağrısı---

ABD Kongresi'ne kripto patlamasına yanıt ver çağrısı

ABD Kongresi'ne kripto patlamasına yanıt ver çağrısı
18 Kasım 2021 - 08:06 borsagundem.com

ABD Kongresi Ortak Ekonomik Komite Başkanı Beyer, Kongre'nin acilen kripto paralarla ilgili yasa çıkarması gerektiğini söyledi

ABD Kongresi Ortak Ekonomik Komite Başkanı Don Beyer, Kongre'nin hızlı büyümeleri ve popülerlikleri yatırımcılar ve finansal sistem için tehlike oluşturmadan önce kripto para birimlerini düzenleyecek bir yasa çıkarması gerektiğini söyledi.

Don Beyer, çoğu yasa koyucunun dijital varlıklar söz konusu olduğunda dik bir öğrenme eğrisine sahip olduğunu kabul etti, ancak düzenleyiciler için yönergeler sağlamalarının hayati olduğunu söyledi. Beyer, gelecek yıl bir yasa tasarısının geçmesi halinde "heyecanlanacağını" da sözlerine ekledi.

Beyer, mevcut kripto çılgınlığının kendisine 2008 mali krizinden önce gelen kredi temerrüt takaslarının büyümesini hatırlattığını söyledi.

El-Erian: Kripto parada spekülatörler silkelenmeli

 

Kripto yatırımlarında yapılan 5 büyük hata

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis ;)18 Kasım 2021 09:01

    Kriptolara duzen gelse ABD de bir çok devlete duzen gelır. kriptolar hayatın gerçei olur. duzenleme ile abd firmaları aytırım fonları vb girer işin işine. sonra avrupa devletlerı arkadan gelır... wa bee iyimiş.. dışlanmadı en azından :D