E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemABD istihbaratı: İran, PKK'yla iş birliği yapıyor---

ABD istihbaratı: İran, PKK'yla iş birliği yapıyor

ABD istihbaratı: İran, PKK'yla iş birliği yapıyor
05 Mayıs 2022 - 21:18 borsagundem.com

ABD istihbaratı tarafından yapılan açıklamada, İran destekli güçlerin Türkiye'ye karşı PKK'yla iş birliği yaptığı belirtildi

ABD Savunma İstihbarat Ajansı (DIA), Pentagon Başmüfettişliğine, İran destekli milislerin Irak’ta Türkiye’ye karşı PKK terör örgütü ile iş birliği yaptığını ve zaman zaman Türkiye’nin kuzey Irak’taki üslerine saldırı düzenlediğini bildirdi.

HABERİN TAMAMI İÇİN TIKLAYINIZ

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (24)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • kudret06 Mayıs 2022 10:15

    Aman allahım kendileri PKK nın bir numaralı hamisi tırlar dolusu silah, eğim ve istihbarat sağlıyor kalkmış kimi suçluyor. Şu bir gerçekki ikiside TC nin düşmanı ha İran ha ABD aynı.

  • Turan06 Mayıs 2022 09:53

    Ha skuter lan aynısınız merak etmesin İran güneyin alacağız orası Turan topragıdır

  • Mucise Reis ;)06 Mayıs 2022 09:34

    komşu devletlerin devlet kabiliyetlerine düzenli ordularına ve devlet kurumlarının kendi seçimleri ile ayaklanmasına destek olmalıyız. ırak -surite dahil. bunu yapar isek komşu devlet statusunde birlikte daha başarılı terör operasyonları yaparız. komşularımızın bir bütün millet olması sağlandığında ABD ve bazı sömürge unsurların bilinçli millet üzerinde baskıları azalacaktır. oluşan otaritede Atatürk Turan modelini canlandırıp, komşularımızda Türk kökenli sadık Türk bayrağı altında şeref ve onur ile mücadele etmeye hazır kökenimiz bir kardeşlerimizi dnatmalıyız. Böylece pkk da ypg de diğer terör gruplarında etkisi azalacaktır. o toprakalarda herkesde kayıtsız silahlar cephaneler aşiretler vb var. yani DEvlet statusu gelmeden bu askeri muhummatlar bitmez. Devletler kurulup, devlet diyalokları ile durumu ABİ edası ile sürdürmek gereklidir. ABD istemesede.

  • baran06 Mayıs 2022 10:50

    İşin gücün soytarılık sabık fetocu!  Her ne hikmetse çok ta korkaksın!   

  • baran06 Mayıs 2022 10:32

    Komşu devletler de ayaklanma falan çıkmaz! Türk istihbaratının senin kadar aklı çalışır heral. :D Asıl senin gibi cahil dansözlere dikkat etmek lazım.  Nereye kuyruk sallayacağı hiç belli olmuyor.  

  • baran06 Mayıs 2022 02:24

    İçerideki haysiyetsiz muhalefetin örtülü desteği de dahil olmak üzere 27 artı kahpe muh. pkk ya destek vermektedir.  Bir ihtimal pkk nın kahpe beyinleri İran da saklanıyor olabilir!  Bir arkadaşın subay tanıdığı zamanında Japon subaylarının dahi pkk ya eğitim verilirken çekilniş fotoğraflarını görmüş.  Ülke yönetmeyi oyuncak gören soytarılara önemle bildirilir. 

  • baran06 Mayıs 2022 10:44

    Bakın şekilde görüldüğü gibi bay sazan nasıl da ağa takılmış!  Hemen de sırıtık durumları!  Geri zekalı sazan o minik aklınla laf cambazlığı yapmaya kalkma!  Herkese terörist demiyorum Allah ın sersemi  kim hak ediyorsa o na terörist diyorum!  Hadi ikile bakayım. Hadi git koinlerin ile oyna!

  • Mucise Reis ;)06 Mayıs 2022 07:48

    ğkk nın amacı ne bölücülük.. kimi bölmek istiyor milleti bölüp sonrasında yaşadıkları toprakları bölmek istiyor. sen yazıyorsun? Sen kimleri birleştiriyorsun? sen hangi milleti kucaklayıp örgütleyip milletine baplanmasını teşvik ediyorsun ? yazıların btünleyici mi ? siyasi sandık uğrına insanları bölmek hukuk anayasa ve demokrasinin neresinde var ? o kadar boşsunki, o kadar bilgisiz ve ne yazdığının farkında değilsinki Allah akıl fikir versin. yazıyorsun amalaf ola harman döne :D Milli birliği kuramayıp içeride  herkes terörist ilen diliyorken, feto kadrosu ortlaıkda cirit atarken yazdıkların havada kalıyor. boş kalıyor

  • Yorum06 Mayıs 2022 01:20

    1742 irfanla olan son savaşımız üstünden 300 yıl geçmiş şimdi abd ne diyor irfanla Bi savaş biraz güç kaybet sonra Yunanistan'ı yine sokarım ben batıdan diyor bunca askeri üst te bunun habercisi diyor

  • Misafir306 Mayıs 2022 00:48

    2 nizde aynısınız ha birde isreel farkınız yok

  • Mehmet06 Mayıs 2022 00:46

    Yalancinin

  • Ak ....kara...06 Mayıs 2022 00:36

    Fethullah güleni abd de kuzu gibi balan koruyan da İRAN olabilir mi acaba. ...yersen...

  • EMEKLİ ASKER06 Mayıs 2022 00:02

    siz ne yapıyorsunuz.bu bölgeden çıkın gidin.artık sizlerden bize dost olmaz.buraları siz karıştırıyorsunuz.abd it soyları

  • Ali05 Mayıs 2022 23:51

    Tırlar dolusu silahı da iran vermiştir...artık...siz ne içtiniz. BÖYLE

  • Gr05 Mayıs 2022 23:37

    Dikkat abd oyunu

  • Kürşad05 Mayıs 2022 23:11

    Aynaya bakıpta konuşuyorsun coni. Abd dahil doğuda batıda hemen hemen tğm karektersiz aşağılık devletler pkk ve Türkiye'ye musallat olan diğer cinayet şebekelerini besliyor, büyütüyor, var güçleriyle destekliyorlar. Türkiye ayağa kalkarsa yeryüzünün zalimlere cehennem olacağını gayet iyi bildiklerinden bunu yapıyorlar.

  • Mucise Reis ;)05 Mayıs 2022 23:02

    İran gerçekten Türkiye ile geçinemeyecek bir ülkedir. İran Türkiye büyüklüğünün ülkesini böleceğini düşünüyor. Büyük gerçek manada güçlü Türkiye İran halkını bölecektir. Türkiye Atatürk modeli turan Türk birliğini kurar ise Rusya dahi çok rahatsız olacak. Avrupa da bir çok devlet  rahatsız olacak Almanya en başta olmak üzere.. İran nüfüs yapısına google da bakın ...Atatürk Turan modeli google da bakın. Zaten olay ortaya çıkıyor. ABD Türkiye ye el altından müttefik mesajı veriyor  yada bizleri iran ile karşı karşıya getirme derdinde.  yoksa bu pkk ypg silah fabrikası yok. mermi fabrikası yok.kim veriyor ? 

  • 😡05 Mayıs 2022 22:46

    İran tarih boyunca kaşınmıştır.

  • Ferit05 Mayıs 2022 22:36

    Bu Abd kadar karaktersiz siyaset yapan başka bir devlet var mı Pkk yı kendi ülkesinde eğitip üzerimize salıyor Şimdide gevrek gevrek iranla bizi kapıştırtırmak istiyor

  • belirsizlik05 Mayıs 2022 22:35

    bir yalanı bir kez söyleyince kimse inanmaz ama tekrar ettikçe tekrar tekrar utanmadan tekrar ettikçe akıllılar bile inanır.  bir süre sonra aaa pkk ya israil ve abd yardım etmiyormuş meğerse bunlar bizim dostumuzmuş diyen kitleler çoğalacak. şehitlerimizin kanlarında bunların eli olduğunu unutacağız.

  • VS05 Mayıs 2022 22:30

    Senin Allah belanı elbette verecektir ABD terör destekçisi

  • Mucise Reis ;)05 Mayıs 2022 22:24

    Silahı verende kendileri :D  Pkk hangi silahları kullanıyormuş onunda istihbaratını verselerdi bizlere :D ... Irak-suriye gibi devletler ayaklanıp demokrasileri kurduklarında pkk ve farklı terör grupları yaşam alanları devlet ilişkileri ile düzenlenebilecektir.  ortadoğuda ülkeleryaşamayı öğrendiğinde, eline kimse silah alıp dağlara çıkmayacaktır. ABd onun içindir ki bol bol kamyonlarca silahı 13 yaşında çocukların ellerine vermektedir. okullar yok eğitim yok saşlık yok vb. vb. devlet kurulmadan bataklıkları  kurutamayız. komşu devletlerimizin kurulması ve terör örgütleri ile mücadeler devletler arası ilişkiler ile sürdürülmeli. ABd o durumda kendine yer bulamayacaktır.

  • Gur05 Mayıs 2022 22:02

    Herhalde bunu biliyoruz..amacin iranla..turkiyeyi ah bir savastirsan...guler oynarsin degilmi..asahilik abd.

  • Tavşana bak 05 Mayıs 2022 21:47

    Suriyede en az 10-15 milyar dolarlık silahlı pkk ordusu kuran da iran mı ?