E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemABD: İran’ın nükleer silah geliştirmesine az bir süre kaldı---

ABD: İran’ın nükleer silah geliştirmesine az bir süre kaldı

ABD: İran’ın nükleer silah geliştirmesine az bir süre kaldı
18 Aralık 2021 - 09:33 borsagundem.com

ABD Başkanı Joe Biden yönetiminden üst düzey bir yetkili, İran’ın nükleer silah geliştirmesi için birkaç aylık bir vakti olduğunu açıkladı.

ABD Başkanı Joe Biden yönetiminden üst düzey bir yetkili, Washington’un İran’ın nükleer silah geliştirmesi için artık çok kısa bir vakti olduğunu bildiğini ve yaşananlardan rahatsızlık duyduğunu açıkladı.

Şarku’l Avsat’ın Reuters’ten aktardığına göre isminin açıklanmasını istemeyen yetkili, İran’ın birkaç aylık bir vakti olduğunu açıkladı. Yetkili, “Bu süre gerçekten çok kısa. Durum gerçekten rahatsız edici” dedi.

ABD’li yetkilinin söz konusu açıklaması, Viyana’da Avrupalı tarafların müzakerelerin çıkmaza girmesinden endişe duyduklarını açıklamalarından sonra geldi.

ABD'den İran'a yönelik yeni yaptırım hazırlıkları

 

İsrail'den ABD'ye: İran'a yaptırımlar kaldırılmamalı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (14)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • mehmet19 Aralık 2021 21:34

    mesele nükleer bomba olup olmaması değil... asıl soru: neden vurmak istiyorsunuz? nükleer bomba yapmasalar da çin ya da rusya dan çaktırmadan alabilirler. nükller bomba artık valize de sığabiliyor. (kaynak: hollywood filmleri  :D  :D  :D 

  • ALİ HAYDAR YEZİDSEVMEZ19 Aralık 2021 16:56

    ırak a da atom bombası üretti diyep vurdular sonra da bardon dediler.ırak ve suriye yi aynı şekilde mahvettiler bunların hepsi çakal gibiler saldırıp ülkeleri batırıp kaynaklarına çöküyorlar.iran da vurup parçalayacaklar bitirip sıra ülkemize gelecek kemal ve meral de bunları görmüyorlar.bizi de bitirip büyük israil ırak suriye iran ve Türk topraklarında bunların amaçları kurdurmaktır.

  • Ali19 Aralık 2021 01:00

    Bahane bulunmuş İran ı vuracaklar.

  • AHMET ÖZBİR18 Aralık 2021 17:29

    NÜKLEER SİLAHA acilen benim ülkem kavuşmalı, tırıçkadan devlet geçinen FAŞİST İSRAİL'İN ELİNDEKİ NÜKLEER SİLAHLAR İMHA EDİLMELİDİR.

  • KERİM18 Aralık 2021 15:28

    SİZ ABD Yİ BOŞ VERİN BİZ KENDİMİZE BAKALIM İRAN NÜKLEER FÜZE YAOINCA NEREYE SALDIRACAK BİZ YANIBAŞINDAYIZ KOMŞUSUYUZ.NÜKLEER İLE SALDIRIRSA BİZ NE YAPACAZ ABD NİN ARKASINA MI SIĞINACAĞIZ

  • DOĞRU18 Aralık 2021 15:04

    nükleer gücü olan ülkeler dünyada söz sahibidir gerisi boş...

  • Ali19 Aralık 2021 01:02

    Bilakis eğitim seviyesi yüksek rasyonel insanların yaşadığı ülkeler müreffeh hayat sürüyor .Norveç İsviçre İsveç gibi.Rusya Çin hatta son dönemde Abd de bile hayat kalitesi iyi değil

  • Devlet18 Aralık 2021 14:27

    Vurun iran gavurunu da islam dunyasi bir rahat nefes alsin, hristiyan gavurundan beter sia gavuru

  • Selim19 Aralık 2021 00:59

    Yazık degilmi orada yaşayan çocuklara masumlara.nasıl Müslüman sın sen?

  • BİR İNSAN18 Aralık 2021 20:50

    GÖRESİN DİYE BÜYÜK HARFLE YAZIYORUM; SENİN MÜSLÜMAN SANDIĞIN TÜRKİYEDE, SOKAKTA KADINLAR ÖRTÜLÜMÜ? OKULLARDA KIZ ERKEK AYRI SINIFTA EĞİTİM GÖRÜYORMU? İSLAM KANUNLARI VARMI? GECE 12 DE KIZLAR TEK BAŞINA SOKAĞA ÇIKABİLİYORMU? FİLİSTİNE SİLAH VEREBİLİYORMUSUN? GENEVLERİNİ KAPATABİLİYORMUSUN? MİLLETİN PARASIYLA YAPILAN YOLLARI KÖPRÜLERİ ÜCRETSİZ YAPABİLİYORMUSUN? YAPILAN CİNAYETLERE İDAM CEZASI VEREBİLİYORMUSUN? ABD ÜSLERİNİ KAPATMAYA GÜCÜN YETİYORMU? israili ve abd yi SEVDİĞİN KADAR ÜLKEMİZDE Kİ ALEVİ ŞİA VE KÜRT İNSANLARI SEVEBİLİYORMUSUN? YUKARIDA SAYDIKLARIM VE DAHA NİCELERİNİ İRAN OLUMLU YÖNDE YAPIYOR. ACABA ONUN İÇİN Mİ ÇAMUR ATIYORSUNUZ.

  • Mucise Reis ;)18 Aralık 2021 13:35

    mevzu şu. ABd nin açık açık bilinene projesi var. İsrail orta doğuda büyük güç olarak hakimiyet kurmalı. Çİn genişlemesi, rusya genişlemesi, k.kore tehdidi gibi etkenler ABd yi ileride etkisiz kılabilir. ABD israil ile bu gücüne güç katacak duruma gelecektir. Nato bir yere kadar. Türkiye nato idi abd ile uzlaşı kuramıyor şuan neden ? İleride Türkiye de ABd ablukasına girecek. İsrail-ırak-iran-suriye-ermnistan-gürcistan-Bu alanlarda Birlelik İsrail devleti kurulmaya çalışılıyor. Burada eknik ayrışma köken dini mezhepler kardeş arapların düşmanlığı biribirne darbe eden demoktarik olmayan devlet ve yönetimleri sistem açığı olarak kullanılıyor. İsrail büyüdükçe, ABd eyalet sistemi ile orta doğuda ırkları emrinde piyasa gibi kullanıp, avrupa birliği tarzında özel yapısına özerk olarak kuklalarını kurduracak. asgari ücret 1650 usd israilde. şuan. Türkiye bu yapıyı asla kabul etmez, ülksindeki farklı kökenleri kışkırtacakdır abd israil ypg pkk... 

  • Zırvana18 Aralık 2021 12:40

    Sendeki Nükleer silahlar ne olacak.Yani sıra İran ondan sonra TÜRKİYE demek isdiyo.Demokrasinin bekçisi.

  • azmi18 Aralık 2021 11:49

    Biz de Siha , İha üretiyoruz ama. Boru mu bu

  • selim18 Aralık 2021 09:59

    savas acmak icin bahanelere basladilar !!! ama bu savas umduklarindan cok farkli olabilir ! neyse onlarin bir hesabi varsa alemlerin rabbininde bir hesabi var , gorelim bakalim  ne olacak !!!