E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemABD, İngiltere ve Almanya’dan Esad'a: Saldırılara son verin---

ABD, İngiltere ve Almanya’dan Esad'a: Saldırılara son verin

ABD, İngiltere ve Almanya’dan Esad'a: Saldırılara son verin
19 Şubat 2020 - 19:13 borsagundem.com

Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'nde bir araya gelen ABD, İngiltere ve Almanya yetkilileri, Esad rejimine Türkiye'nin İdlib'de bulunan gözlem noktalarına saldırmaya son verilmesi çağrısında bulundu.

Amerika Birleşik Devletleri (ABD), İngiltere ve Almanya, Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyinde, Suriye yönetimine çağrı yaparak Türkiye’nin İdlib’deki gözlem noktalarına saldırılarına son vermesini istedi.

Euronews’te yer alan habere göre, Birleşmiş Milletler (BM) Suriye Özel Temsilcisi Geir Pedersen ise ”Rusya ve Türkiye garantör ülkeler olarak idlib’de gerginliği azaltmak için kilit bir rol oynamak zorunda.” dedi.

BM Güvenlik Konseyi’ni video konferans yoluyla Cenevre’den bilgilendiren Pedersen, hava saldırıları ve çatışmaların devam ettiği ve insani durumun ”alarm verdiği” İdlib’de, çocukların dondurucu soğuklar nedeniyle öldüğünü söyledi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Nedim20 Şubat 2020 08:23

    O gariban minik masumları gördükçe niçin Suriye deyiz diyen sığırlara küfür etmekteyim.  Hayatımda bunlar kadar kahpe ve mal bir primat topluluğu görmedim!  (kusura bakmayın bunlara insan diyemiyorum)  Üstelik bu primatlar Esad denen alçağın ülkesini koruduğunu söylemekteler!  Aslında primatlar bile dile gelip nasıl olur da  bizi bunlara benzetirsin diyecekler.  Allah yar ve yardımcın olsun Reis!  Bu kuyruksuz primatlara gelince onları dert etme!  Onlar bizim işimiz.

  • Serdar20 Şubat 2020 01:04

    Akıllı hareket etmek gerekir. Kılıç kalkan çağında değiliz. Savaşlar masa başında akıl oyunlarıyla kazanılır.

  • Türkezergecer19 Şubat 2020 20:20

    İdlip yakılıp yıkılmalı taş üstünde taş omuz üstünde baş bırakmamalı Esadın kellesini isteriz Türk'ün gücünü görecekler Rus domuzları bekle biz geliyoruz tarihsel intikam almaya geliyoruz sıkıyorsa çık karşımıza. Allah Türk'ü korusun ve yüceltsin

  • Yardımcı olabilirim19 Şubat 2020 21:09

    Tanıdığım çok iyi bir psikolog var :) 

  • bu dünyadan biri19 Şubat 2020 20:01

    akp nin trolleri her yeri ele geçirmiş.

  • ŞEREF SINIRSIZ20 Şubat 2020 01:10

    sende pkk ve fetö nün trolüsün.

  • ...19 Şubat 2020 19:26

    Türkiye düşmanları, esada karşı adım atıyor :D esad açık  açık rusyaya dostum dedi. kardeşim dedi.. rusya esadı desteklıyor.. halıyle esadın petrolunden olan abd rusya almanya ıngıltere fransa esad ekmegınden pay alamaıyor. rusya yedırmez... boyle oluncada, esad a dur diyip, turkıyeyi bu devletler nato diye kullanmak stratejılerını uygulama sevdasındalar. 

  • vatandas19 Şubat 2020 19:46

    suriyede petrol yok sandigin kadar...sandigin yanlis olunca gerisi de bos olmus