E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemABD ile İsrail arasında dev silah anlaşması---

ABD ile İsrail arasında dev silah anlaşması

ABD ile İsrail arasında dev silah anlaşması
26 Ocak 2024 - 10:23 borsagundem.com

İsrail medyası, ABD ile İsrail arasında büyük bir silah anlaşması imzalandığını duyurdu.

İsrail medyası, ABD ve İsrail'in, Tel Aviv'e çok sayıda F-35 ve F15 AI uçağı ile Apache savaş helikopteri tedarikini içeren büyük bir silah anlaşması imzaladığını duyurdu

İsrail'de yayın yapan Kanal 12 televizyonu, Washington'la yapılan anlaşmada yer alan Savunma Bakanlığından İsrailli yetkililerin şu sözlerini aktardı:

"Gazze Şeridi'nde devam eden savaş sırasında ABD ile İsrail arasında dramatik silah anlaşması imzalandı. Önümüzdeki birkaç gün içinde İsrail ordusuna konuşlandırılacağı üç yeni filo ve binlerce mühimmat sağlanacak."

İsimlerini belirtilmeyen yetkililere göre anlaşma, İsrail ordusuna çok sayıda F-35 ve F15 AI uçağı ile Apache savaş helikopteri sağlanmasını içeriyor.

Yetkililer, Gazze'deki savaşın ve kuzeyde Lübnan Hizbullah'ıyla çatışmaların devam ettiği bir dönemde imzalanan anlaşmanın "olağanüstü büyüklükte" olduğunu söyledi.

İsrail hedefindeki yeni ülkeyi açıkladı

 

ABD'li milyarder yatırımcıdan İsrail borsası hamlesi

 

Eski Mossad Başkanı: İsrail ilk kez kaybeder

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Sai26 Ocak 2024 22:29

    Biz de yakında anlaşma yaparız kandilli isveçe onay veren israile gemiyle! silah da taşıyabilir :)

  • azmi26 Ocak 2024 20:17

    Lahey Soykırım Davasını takan yok yani

  • tv26 Ocak 2024 16:15

    asıl yılanınbaşı bunlar   ingilizler abdye emrediyor abd  itraile  uygulattırıyor şer üçgeni

  • ALİ KODUŞ26 Ocak 2024 12:16

    ABD nin bu hareketi bir NATO ülkesi olan ülkemizi büyük tehlikeye atmıştır.Bizim de buna karşılık bu silahlardan üstününü bir yerlerdten temin etmemiz gerekmektedir.

  • Mazlumların anasi26 Ocak 2024 12:07

    Misafir olarak gelen millet ev sahibini katlediyor. Lanet olsun o İsrail'e. Rabbim o zalimleri yeryüzünden kaldırır inşallah. Allah ile mazlum arasında perde yoktur duaları kabul olur unutma. İsrail.. yandaslari

  • xyz26 Ocak 2024 20:22

    Sen yanlızca zalimlerin hamisi olabilirsin. işiniz gücünüz din, bayrak, vatan vb. sömürmek. Senin gibilerin dönüşü aklı ile olmaz, aklını emanet ettiklerinin dönüşüyle olur.

  • AHMET ÖZBİLEN26 Ocak 2024 16:41

    Amin......Ahirette yüce ALLAH onların yüzlerine dahi bakmayacak direk cehennemin dibine boylattırağını Kuran ı Kerim de söylemektedir.

  • ZÜLFİKAR KIZILKAYA26 Ocak 2024 11:34

    İsrail de ne petrol ne sanayi hiç bir şey yoktur.İsrail ABD nin sahibi olduğundan tüm silahları para yardımlarını beleş almaktadır.Müslümanlar da bu silahları abd de ürünlerini alarak kendi ayaklarına kurşunu sıkmaktadırlar.