E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemABD hedef şaşırdı! 7 kişi öldü---

ABD hedef şaşırdı! 7 kişi öldü

ABD hedef şaşırdı! 7 kişi öldü
27 Ocak 2018 - 12:07 borsagundem.com

ABD'nin Enbar'da DEAŞ mensuplarına düzenlediği hava saldırısında aralarında Irak güvenlik güçlerinin de bulunduğu 7 kişi öldü

ABD'nin Irak'ın batısındaki Enbar vilayetinde terör örgütü DEAŞ mensuplarına düzenlediği hava saldırısında aralarında güvenlik güçlerinin de bulunduğu 7 kişinin öldüğü, 11 kişinin yaralandığı iddia edildi.

Irak basınında yer alan haberlere göre, ABD'ye ait askeri helikopterlerin Enbar vilayetine bağlı Bağdadi nahiyesinde DEAŞ mensuplarına düzenlediği hava saldırısında aralarında güvenlik güçlerinin de bulunduğu 7 kişi öldü, 11 kişi yaralandı.

Yaralılar arasında Bağdadi Nahiyesi Müdürü ile Polis Dairesi Müdürü'nün de olduğu belirtildi. Bağdadi nahiyesinde ABD güçlerine ait "Ayn el-Esed" askeri üssü bulunuyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • bir yorum27 Ocak 2018 16:34

    Amerika son zamanlarda ayrı düştüğü İngilizlerin hizmetinde olan ırakı vurarak ingilizlere mesaj verdi.Tabii bir de dolaylı yoldan Türkiyeye mesaj da vardı.Yani ıraka sakın operasyon yapma yanlışlıkla vurulabilirsin anlamı taşıyor.

  • POLAT ALEMDAR27 Ocak 2018 13:57

    sizlerde inanıyormusunuz.ırak a mesaj vermek için yapılmış bir harekettir.1 tana abd veya israil askerini yanlışlıkla öndürün bakalım sizlere savaş ilan etsinler.eğer ırak devleti en ufak şerefi var ise tüm abd yi ülkelerinden çıkartırlar.bizim en büyük ve dikkat edilmesi gereken tek ülke var o da abd dir.