E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKripto ParalarABD enflasyon verisi açıklandı! Bitcoin çakıldı---

ABD enflasyon verisi açıklandı! Bitcoin çakıldı

ABD enflasyon verisi açıklandı! Bitcoin çakıldı
11 Mayıs 2022 - 16:21 borsagundem.com

Kripto para birimi Bitcoin ABD'de tahminleri aşan enflasyon verisi sonrası yüzde 6'nın üzerinde düşüşle Haziran'dan beri en düşük seviyeye geriledi.


Bitcoin fiyatı ABD enflasyon verisi sonrasında 30 bin psikolojik sınırını bir kez daha aşağı kırdı ve 29167,70 dolar seviyesini gördü.

Kripto para, 29,085 dolarla yaklaşık 11 ayın en düşük seviyesine indi. Analistler, kritik eşik olan 30 bin seviyesinin altına inmesiyle düşüşün hızlanabileceğini belirtiyor.

Diğer kripto paralar da düştü. Bitcoin Cash'te kayıplar yüzde 11, Dash'te ise düşüş yüzde 16'yı buldu.

ABD'de bugün açıklanan verilere göre enflasyon Nisan ayında yıllık yüzde 8,3 ile yüzde 8,1'lik tahminleri aşmıştı. Veri, enflasyonun uzun süre daha yüksek seyredeceğine ve Fed'in agresif faiz artışlarına devam edeceğine dair tahminleri de güçlendirdi.

ABD'de enflasyon yön değiştirdi

 

Kripto para piyasasında deprem

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis ;)12 Mayıs 2022 07:58

     6 haftadır düşen piyasa.FEd raporu ve ABd enflasyon verisi derken LUNA nın usd  coini normalde 1 coın sanal usd si = 1 usd olmalı iken , sert hızlı hareketlerde 1 coını ,1 usd altına düştü. Olmaması gereken durum. luna elindeki btc leri açığa satışı koydu farkı kapatmak için. derken btc nin durumu , lunaın usd coın durumu  bazılarının düşüncelerini değiştirdi. Şimdi yaşanan bu BUG , sistemsel açık, 365 gün açık pıyasada, gelecekte bazı finansal pıyasalardakı problemın endişesini orta koydu. finansal coinlerin, 365 gün yaşayacak açık pıyasada, bu kargaşa ileriki gunlerde avrupa ve abd gibi bazı devletlerçe denetim, engelleme yada gelecekte finansal sistemimime dahil etme de  ??? işaretleri ortaya çıkarttı.  stresi 24-48 saattir piyasalar çalkantı olarak  yaşadı. finansal piyasa bazlı güven istikrar endişe projolerde BUG açıkları olarak düşünüldü. birde   6 hafta üzerine stresi yedi.BTC ana endeks 30 üzeri atsın toparlasın temennisi var

  • Mustafa12 Mayıs 2022 00:45

    Ha i lan bagsiz din otorite moterite yoktu

  • Mucise Reis ;)11 Mayıs 2022 21:32

    28,000 altına sarkmaması iyi olacaktır. sarkma yapar ise omuz baş omuz yapmak isteme  olasılığı oluşabilir oda 14,000 lere kadar teknık destekler. Şuan hacim düşük aslında. bol hacim olsada al-sat çılar ile çalkalanan btc ortada. Önemsediğim nokta, btc nin 28,000 altına sarkma etmesi durumunda LANGIRTI (meme coın) bu alanlar ciddi zarar görebilir. o bakımdan dikkatli olmakta fayda var. yasaklar, abd ekonomisi, fed, aprasal genişleme daralma derken aralıksız biçimde FED ile bir değişim oluşuyor. Yaşananlar bunlar. Hacim güçlenmesi çalkantının azalması işlerin menfaatimize dönmesi temellimiz . şuan 28-30 arası ciddi izleniyor. bi rçok yerli yabancı bu noktadan pozisyon kolluyor. tam öyle bir durakda btc. Bol kazançlar. kaldıraç vb uzak durun çok riskli. Ben pozisyonlarımı pozitife göre bir mıktar rota çizdim. tam kapasite dalmadım izliyorum... Ama önemsediğim noktaları izliyorum. stratejımı düzenimi getiri/göturu terazide tarttım.. nasip...

  • 🤔11 Mayıs 2022 17:19

    Hani bağımsızdı hiç bir şeyden etkilenmezdi bildiğin borsaların tepkisi

  • Mucise Reis ;)11 Mayıs 2022 22:06

    LUNA yaktı piyasası :D usd bazlı coını ile. umarız abd ve avrupa dan ilerleyen haftalarda yaptırım yemez bu coınler :D onun endişesi ABd haberinden sonrası büyük çalkantı ve etki oluşturdu.