E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaABD endeks vadelileri yatay---

ABD endeks vadelileri yatay

ABD endeks vadelileri yatay
29 Ocak 2014 - 15:55 borsagundem.com

ABD endeks vadelileri, Fed toplantısı öncesinde yatay seyrediyor

ABD endeks vadelileri, Ben S. Bernanke'nin liderliğindeki son Fed toplantısında ikinci kez tahvil alımı azaltımı kararı alınması beklenirken, hisselerin üç günlük gerilemesinden sonra yatay seyrediyor.

Dow Chemical Co. yüzde 5.7 tırmanırken, Biogen Idec Inc. tahminlerin üstünde çıkan 4. çeyrek kârı açıklamasından sonra yüzde 1.4 arttı. Medivation Inc., prostat kanseri ilacı Xtandi'nin araştırmaya katılan hastaların yüzde 59'unda kanseri yavaşlattığını açıklamasıyla yüzde 15 yükselirken, T-Mobile US Inc. yüzde 1 geriledi.

Mart vadeli Standard & Poor's 500 Endeksi vadelileri yüzde 0.1'in altında artarak New York saatiyle 07:21'de 1,788.8 puana çıktı. Gösterge endeks dün yüzde 0.6 yükselmişti. Dow Jones Endeksi bugün 4 puan çıkışla 15,880 puanı buldu.

"Fed'in politikasını değiştirmesi için önünde yüksek bir engel var bu da tahvil alımının biraz daha azaltılması demek," diyen BNP Paribas SA'nın stratejisti Gerry Fowler, "Tahvil alımını azaltmaları için görünümde ciddi bir değişiklik olmalı ve bizim beklentimiz teşvik azaltımının tüm sene sürüp yıl sonuna doğru biteceği yönünde," diye ekledi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)