E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaABD Borsalarında AMC’ye büyük ilgi---

ABD Borsalarında AMC’ye büyük ilgi

ABD Borsalarında AMC’ye büyük ilgi
04 Haziran 2021 - 07:20 borsagundem.com

Amerikan sinema zinciri ve dünyanın en büyük sinema salonu zinciri AMC Entertainment Holdings, ABD tiyatro pazarında da yüksek paya sahip. Hisse özellikle son zamanlarda küçük yatırımcıların radarında.

AMC Entertainment Holdings merkezi Leawod, Kansas’ta bulunan bir Amerikan sinema zinciri ve dünyanın en büyük sinema salonu zinciridir. ABD Tiyatro pazarında da yüksek paya sahip.

Hisse özellikle son zamanlarda küçük yatırımcıların radarında. Sosyal medya ve forumlarda bir araya gelen yatırımcılar AMC hisselerinde hacim ve volatilitenin yükselmesine sebep oldular. Çok da geçmiş olmayan bir süre önce, henüz Nisan ayında hisse tek haneli fiyatlarda işlem görüyorken, hisse Çarşamba günü kapanışını 62,50 USD’dan yaptı. AMC Perşembe günü ise yeni Hisse satış haberi açıkladı. Haberle beraber hisse de sert satışlar yaşandı. Şirket 11,55 milyon hisse satmayı kendi programları dahilinde planladıklarını duyurdu. Buna rağmen şirket yıllık %1900’den fazla yükselmiş durumda. 

Peki AMC hisselerinde ve diğer ABD hisse senetlerinde nasıl işlem yapılabilir?

PhillipCapital’de hesap açarak.

PhillipCapital müşterileri, Borsa İstanbul’da işlem yapma rahatlığını, New York Borsasındaki işlemlerinde de yaşıyorlar.

PhillipCapital’de yurtdışı hesap açılışında alt limit yoktur.

ABD’nin de içinde bulunduğu 15 ülkede 1 milyon 500 bin yatırımcıya hizmet veren bir dünya devinin uluslararası piyasa deneyiminden faydalanmak ve konuya ilişkin bilgi almak için;

0212-982 25 00 ve 0212-296 84 84 arayarak detaylı bilgi edinebilirsiniz.

[email protected]

DÜNYA DEVİ PHILLIPCAPITAL'DE HESAP AÇMAK İÇİN TIKLAYIN

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)