E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaABD borsaları yatay seyirde ---

ABD borsaları yatay seyirde

ABD borsaları yatay seyirde
16 Haziran 2015 - 16:52 borsagundem.com

ABD hisseleri FOMC toplantısının başlaması sonrası yatay seyrediyor

ABD hisseleri, 2 günlük düşüşün ardından yatay seyrediyor. Piyasalar Federal Açık Piyasa Komitesi (FOMC) toplantısının yanı sıra, Yunanistan ile müzakereleri dikkatle izliyorlar.

Standard & Poor’s 500 Endeksi New York saati ile 09:32’de yüzde 0.1 düştü ve 2,082.70 puan oldu. Endeks Nisan Mayıs ayında kırılan rekorun yüzde 2.3 gerisinde seyrediyor.

Milwaukee’deki Robert W. Baird & Co. yatırım baş stratejisti Bruce Bittles, “Fed’den bir sürpriz beklenmese de, ilgi odağı olmaya devam edecektir. Ayrıca Yunanistan’da dikkatle izlenen bir diğer başlık ve etkisini sürdürmeye devam edecek gibi görünüyor” dedi.

FOMC, Salı günü itibarıyla 2 gün sürecek toplantısına başladı. FOMC, toplantıda para politikasının gidişatını tartışacak. Çarşamba akşamı sona erecek toplantıdan bir faiz artırım kararı çıkma olasılığı yılbaşında gelen zayıf veriler ile ortadan kalkmıştı. Ekonomistlerin beklentileri faiz artırımı için büyük oranda Eylül ayını işaret ediyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)