E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaABD borsaları tüm zamanların zirvesine yakın---

ABD borsaları tüm zamanların zirvesine yakın

ABD borsaları tüm zamanların zirvesine yakın
28 Temmuz 2016 - 23:34 borsagundem.com

ABD hisseleri, şirket açıklamalarının etkisiyle öğleden sonraki işlemlerde yükseliş kaydederek beşinci aylık kazancına yönelmesiyle yükseldi

ABD hisse senetleri, S&P 500 Endeksi'nin, birçok şirket açıklamalarının etkisiyle öğleden sonraki işlemlerde yükseliş kaydederek beşinci aylık kazancına yönelmesiyle yükseldi.

Facebook Inc., satışlarının ve kullanıcı artışının analist tahminlerini aşmasının ardından rekor seviyeye ralli yaparken, Ford Motor Co., çeyreklik karının tahminleri karşılamaması ve gelir hedefinin riskte olduğunu söylemesinden sonra düştü.

S&P 500 Endeksi, New York'ta saat 16:00 itibariyle yüzde 0.2 yükselerek 2,170.05 seviyesine gelerek, 22 Temmuz'da kaydettiği tüm zamanların zirvesinden yüzde 0.2 uzak kaldı. Dow Jones Sanayi Endeksi 15.89 puan kaybederek 18,456.28 seviyesine gelirken, Nasdaq 100 Endeksi yükselerek Temmuz kazançlarını yüzde 6.9'a ilerletti.

S&P 500, 14 Temmuz'da arka arkaya dört defa tüm zamanların zirvesini vurduğundan beri, kazanç ve kayıplar arasında gidip gelerek, her gün bir önceki kapanıştan yüzde 0.5 daha az bitirdi. 10 günlük seri, verinin başladığı 1927'den beri en uzun seri durumunda.

The Private Client Group of U.S. Bank'te bölgesel yatırım yöneticisi olan Jim Davis, "Kar açıklamaları biraz giderek eskiyen bir hikaye oldu." dedi ve "Yukarı yönde kırılma yapmamız için piyasanın pozitif olaylara ihtiyacı var ancak aynı zamanda piyasayı bırakmak da çok zor ve bu yüzden kötü bir satış dalgası görmüyoruz." diye konuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)