E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaABD borsaları ticaret umuduyla sınırlı yükseldi---

ABD borsaları ticaret umuduyla sınırlı yükseldi

ABD borsaları ticaret umuduyla sınırlı yükseldi
27 Kasım 2019 - 05:16 borsagundem.com

Pekin ile Washington arasında bir ticaret anlaşması için olumlu hava sürerken ABD borsaları günü sınırlı da olsa alıcılı kapadı

BORSAGUNDEM.COM

ABD borsaları Salı gününü yükselişle tamamladı. Wall Street'in 3 ana endeksi de yüzde 0.20 civarında artışlar elde etti. 

ABD ile Çin arasında bir ticaret anlaşması için gelişmeleri takip eden yatırımcılar, taraflardan gelen olumlu mesajlarla bir anlaşma umudunu sürdürüyor. 

Dow Jones sanayi endeksi günü 55.21 puan ve yüzde 0.20 oranında artışla 28,121.68 seviyesinde tamamladı. S&P 500 de 6.88 puan ve yüzde 0.22 oranında artışla gün sonunda 3,140.52 seviyesine yükseldi. Nasdaq da, 15.45 puan ve yüzde 0.18 oranında yükselişle günü 8,647.93 seviyesinde kapadı.

PERAKENDE ŞİRKETLERİNİN PERFORMANSI İZLENİYOR

Wall Street yatırımcıları Noel tatili yaklaşırken perakende şirketlerinin performanslarını da yakından takip ediyor.  Salı günkü verilere göre istikrarlı bir tüketici harcama hızını desteklemeye yetecek seviyelerde kaldı. Ayrı bir rapor, yeni ev satışlarının Ekim ayında beklenmedik bir şekilde düştüğünü, ancak önceki ayın verilerinin revize edildiğini ve alımların 12 yılda en yüksek seviyeye ulaştığını gösterdi.

Salı günkü işlemlerde Best Buy, S&P 500'deki en iyi performansı sergiledi. Güçlü bir tatil çeyrek tahmini açıklayan Best Buy hisseleri yüzde 9.86 oranında yükseldi.

Dollar Tree hisseleri ise tahminlerin altında tatil çeyrek kârı öngördükten sonra yüzde 15.24 değer kaybetti.

WALT DISNEY'DE GÜNLÜK ABONE ORTALAMASI 1 MİLYON

Walt Disney Co ( DIS.N ), akış hizmetinin günde yaklaşık 1 milyon yeni abone ortalamasına ulaştığını açıklamasının ardından hisseleri yüzde 1.30 kazandı. Walt Disney'deki artış Dow ortalamasını yükselten en büyük etken oldu. 

Avrupa borsaları Almanya hariç yükselişle kapandı

 

Borsa İstanbul Conway ile yükseldi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)