E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemABD borsaları için önemli uyarı!---

ABD borsaları için önemli uyarı!

ABD borsaları için önemli uyarı!
03 Ocak 2020 - 08:39 borsagundem.com

Moody's analisti Zandi: ABD ekonomisi, hisse senetlerindeki yüksek fiyatları destekleyecek kadar güçlü değil

Moody'in baş ekonomisti Mark Zandi'in 2020 bakış açısına göre, rekor hisse senetleri piyasasının zemininde çatlak belirtileri görünüyor.

Zandi, "Borsadaki tüm destekler benim için biraz titrek görünüyor. Ekonomi 2020'de iyi olacak olsa da bence borsa daha zor bir dönem geçirecek" dedi.

Tüketici harcamalarını, hane halkı bilançosunu, istihdam büyümesini ve konut piyasasını ekonominin parlak noktaları olarak gösteren Zandi, aynı zamanda beklenenden daha yavaş gerçek GSYİH büyümesi, büyüyen bir federal bütçe açığı ve ekonomiyi baskı altına alan kurumsal kazançlar öngörüyor. Zandi, "İşletmeler azalan marjla mücadele edecekler ve bu nedenle şirketlerin gelir artışı cansız, sabit olacak." dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Okivireke Dokisirike03 Ocak 2020 16:19

    beni hiç ilgilendirmez zaten ben yılbaşından önce borsadan çıkıp altın ve dolara geçtiğimi söylemiştim.şimdi Türkiye de tatilimi yapıyorum.ortalık düzelene kadar.

  • K203 Ocak 2020 14:53

    %20 DÜŞÜŞ KAÇINILMAZ ................

  • HÜLYA ÇİFTCİ03 Ocak 2020 10:45

    tüm dünya borsaları özellikle Dow endeksleri tarihin tarihi zirvelerinde olup, büyük düzeltme zamanının geldiğini düşünmekteyim.dikatli olun.bununu yapapilmek için abd iranla bir savaş yaparak piyasaları geri çekeceğini tahmin ediyorum.dün sert düşüşler yaşandı dünya piyasalarında bizde dayanmamız mümkün değil altın bu riski 10 gündür satın alıyor.

  • Ahmet mesli03 Ocak 2020 09:05

    Buyuk çöküş bekliyorum. Bu başlangıç olacak