E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaABD borsaları Fed toplantısı öncesi sınırlı yükselişle kapandı---

ABD borsaları Fed toplantısı öncesi sınırlı yükselişle kapandı

ABD borsaları Fed toplantısı öncesi sınırlı yükselişle kapandı
18 Haziran 2019 - 04:24 borsagundem.com

Yatırımcıların, Fed'in faiz indirimi beklentisi ve ticaret savaşları endişesiyle geçirdikleri haftanın ilk işlem gününü ABD borsalarının 3 ana endeksi de sınırlı yükselişle kapadı

New York borsasında endeksler haftanın ilk işlem gününü sınırlı yükselişle kapadı  Fed'in bugün başlayacak iki günlük politika toplantısında yıl sonuna kadar faiz indirimine işaret vereceği beklentisi, ABD ile Çin arasındaki ticaret savaşları endişesiyle dengelendi. Endeksler sınırlı da olsa günü ardıda kapadı. 

Dow Jones sanayi endeksi günü 22.92 puan ve yüzde 0.09 oranında artışla )26,112,53 puanda kapadı. S&P 500 de 2.69 puan ve yüzde 0.09 oranında artışla gün sonunda 2,889.67 seviyesine yükseldi. Nasdaq ise 48.37 puan ve yüzde 0.62 oranında artışla günü 7,845.02 seviyesinde tamamladı. 

Wall Street yatırımcıları, ayın sonunda ABD ile Çin arasındaki uzun süren ticaret savaşını çözme müzakerelerinde kaydedilen ilerlemelerle ilgili bir güncelleme için G20 zirvesini de bekliyorlar.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)