E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaABD borsaları dalgalı seyrediyor---

ABD borsaları dalgalı seyrediyor

ABD borsaları dalgalı seyrediyor
04 Şubat 2016 - 21:16 borsagundem.com

ABD borsaları kazanç ve kayıplar arasında dalgalı seyir izliyor

ABD borsaları petroldeki volatiliteye bağlı olarak dalgalı seyrediyor. 

Madencilik şirketi Freeport-McMoRan ve alüminyum şirketi Alcoa'nın hisseleri en az %9 oranında yükseldi. Alcoa böylece 7 yıldaki en iyi iki günlük kazancı gerçekleştirdi. Caterpillar %3.2, General Electric ise %2.1 oranında yükseldi. Tüketici şirketleri ise en kötü performansı kaydetti. Ralph Lauren hisseleri yıllık tahminlerini indirmesinin ardından %20 düştü. 

Standard & Poor’s 500 endeksi New York'ta saat 1:52 itibariyle % 0.1 düştü ve 1,909.90 puan oldu. Dow Jones Sanayi endeksi %0.1 artışla 16,357.34 puan olurken Nasdaq Bileşik Endeksi %0.3 düştü ve erken saatlerdeki %0.9'luk yükselişi sonlandırdı. 

ABD verileri 
Bugün açıklanan veriye göre ABD'de işsizlik maaşına ilk kez geçen hafta başvuranların sayısı 285 binle beklentilerin üstüne çıktı. Fabrika siparişleri de Aralık 2015'te % 2.9 azalarak yılın en kötü performansını gösterdi.

New York'taki National Alliance Capital Markets'ten Andrew Brenner petrol fiyatlarının istikrar kazandıkça işlerin düzeleceğini, faizlerin düşük kaldıkça hisse senetlerinin yükselebileceğini söyledi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)