E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemABD Başkan Yardımcısı Mike Pence yarın Türkiye'ye geliyor---

ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence yarın Türkiye'ye geliyor

ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence yarın Türkiye'ye geliyor
15 Ekim 2019 - 22:51 borsagundem.com

Beyaz Saray, ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence'in yarın Türkiye'ye geleceğini açıkladı

ABD Başkanı Donald Trump, Türkiye’nin Suriye’deki operasyonlarını durdurması için yarın Başkan Yardımcısı Pence’i Türkiye’ye gönderecek.

Pence, perşembe günü Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşerek Suriye’deki operasyonların durdurulmasını isteyecek.

ABD ile Türkiye arasında anlaşma sağlanırsa Başkan Yardımcısı Pence, önceki gün Türkiye’ye uygulanan yaptırımların kaldırıldığını açıklayabilecek.

Beyaz Saray'dan yapılan açıklamada ''ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence 17 Ekim'de Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşecek. Başkan Yardımcısı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a bir çözüm bulunana kadar Türkiye'ye yönelik yaptırımların kalacağını söyleyecek. Pence, Trump'ın Türkiye'ye yönelik yaptırımları sürdürme konusundaki kararlılığını yineleyecek.'' denildi. Açıklamaya göre ABD heyetinde ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, Ulusal Güvenlik Danışmanı Robert O'Brien ve ABD'nin Suriye Özel Temsilcisi James Jeffrey de olacak.

TRUMP: PENCE, BÜYÜK BİR SEFERE HAZIRLANIYOR

ABD Başkanı Donald Trump, Yardımcısı Michael Pence ve Dışişleri Bakanı Mike Pompeo’nun yarın Türkiye’ye giderek Suriye’nin kuzeydoğusundaki durumu görüşeceğini belirtti. Trump, bugünkü basın toplantısında, “Michael (Pence) büyük sefere hazırlanıyor, yarın gidecek. Heyetimiz gidiyor. Heyete Michael (Pence) ve Dışişleri Bakanı Pompeo başkanlık edecek” dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (11)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Diplomasi16 Ekim 2019 06:03

    Abd başkan yardimcisi temsilde Reisi Cumhurla denkmidir huzuruna çıksın heyetler arası görüşme yapılması gerekir

  • Osman16 Ekim 2019 01:41

    Şöyle ateşkes sağlanabilir.30 km güvenli bölge gönüllü olarak Türkiyeye verilirse anlaşma sağlanır.Neden olmasın ?????????? bu bölgeye Türkiyedeki 4 milyon suriyeli yerleştirilecek , yerleştirilsin dünya süreci takip etsin yani bölgeye barış gelsin.Yani barış huzur ve güvenden daha değerli ne olabilirki ?????? Sonra Türkiye bu bölgeden ayrılsın.Türkiye bugüne kadar işgalci bir devlet olmamıştır bence olmayacaktırda alın kıbrış barış harekatı iki toplumda huzur içinde yaşıyor yarısı onların yarısı kıbrıslı türklerin neresi işgal 74 yılına kadar katliamların yaşandığı , cinayetlerin işlendiği ada da iki toplum yaşıyor tekrar birleşirlermi ?????? bu onların sorunu.74 harekatının kime zararı olmuşki.abd ve avrupa Türkiyenin yanında olmalı barış pınarı harekatına destek vermelidir.

  • Sonsöz beyzboll sopası15 Ekim 2019 23:47

    Bağımsızlık iki şeyden geçer. Gerektiğinde savaşan gerektiğinde barışan dışa bağımlı olmayan ülke bağımsızdır. Unutma hiçbir ülkenin dostu yoktur. Türkiye biat etmeyen yok olacak.

  • yan sanayi16 Ekim 2019 00:25

    işte biz de tam olarak burada balon patlıyor. biz dışa bağımlıyız. teknolojimizin, tarımımızın, sanayimizin kısacası ekonomimizin yetersizliğiyle dışa bağımlıyız. keşke olmasak

  • mike15 Ekim 2019 23:24

    bu işi çözse çözse pence reyiz çözer

  • Cezmi15 Ekim 2019 23:13

    Parmak sallamaya geliyorsa gerekli cevabı almalı. Yıllardır gizli kapaklı pkk yı semirttiler Şehitlerimizin ölen insalarımızın hepsinde bunların kanlı eli var Fetö yü pkk yı artık alenen destekledikleri ortaya çıktı Doğru söylemeyen dilsiz şeytansa bunları yüzüne haykırmalı artık üzerimizde geçmişteki gibi rahat plan kurmasılar. Onurlu kalalım onurlu yaşayalım İçimizde satın aldıkları haysiyetsiz vatan hainlerine kulak asmayalım Korkmayalım tarih herşeyi doğru kaydediyor onurlu insalar ölürken karnının açını tokunu düşünmez Vatan için mücadeleye devametmeliyiz bu hazımsız yalancı güruhu toprak bile kabul etmez Yeter artık 40 senedir terörden çektiğimiz Bunları başımıza bela eden koruyan kollayan herkzin Allah belasını versin

  • Misafir 15 Ekim 2019 23:08

    Abdullah Çiftçi konuşmalarında söylemişti. Yakında abd heyetleri peşpeşe Türkiye'ye gelirse şaşırmam demişti. Her zaman devletimizin askerimizin yanındayız.

  • Erkam 15 Ekim 2019 23:08

    John Rambo,ironman ve adını sayamadığım kahramanlarınızı gönderin onlar durdurur bu operasyonu

  • heeee16 Ekim 2019 00:08

    TRt ye çıkartır konuşturur bizimkilerde :D oy gelecekde neden olmasın ahjajaja

  • DÖŞEMECİ15 Ekim 2019 23:01

    30 km metre derinlik olmadan...durmak yok... bunu neden anlamıyorsunuz... cinsmisiniz,TÜRK ce bilmiyor sanırım bunlar :))

  • Tespit 16 Ekim 2019 00:30

    30 ne yaw 1000 km yol aldık 30 için oraya girilir mi