E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemABD askerleri sınır bölgelerinden çekilmeye başladı!---

ABD askerleri sınır bölgelerinden çekilmeye başladı!

ABD askerleri sınır bölgelerinden çekilmeye başladı!
07 Ekim 2019 - 10:03 borsagundem.com

Beyaz Saray tarafından Türkiye'nin Suriye'de askeri operasyon düzenleyeceğinin açıklanmasının ardından ABD askerleri çekilme işlemlerine başladı.

Bölgedeki güvenilir kaynaklardan edinilen bilgilere göre, Beyaz Saray'ın Türkiye'nin çok kısa sürede Suriye'de operasyon yapacağı açıklamasının ardından bölgede bulunan ABD askerleri ile koalisyona bağlı askerler Türkiye'nin operasyon yapacağı bölgelerden olduğu bilinen Tel Abyad ile Rasul Ayn bölgesinden çekilmeye başladı. 

Düne kadar sınırda devriye turları atan ABD askerlerinin, Tel Abyad güneyinde yer alan Ayn İssa bölgesine çekildikleri öğrenildi. 20 zırhlı araçtan oluşan ABD konvoyu geniş güvenlik önlemleri altında Ayn İssa'daki askeri üslerine konuşlandı. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (12)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Selahattin Ölmez07 Ekim 2019 11:01

    abd her zaman şişirttir şişirir kandırır kullanır sonra tuvalet kağıdı gibi atar.bunu bilmiyormunuz.şimdi Türk siyasetinin en kötülerinden olan HDP, İYİ ve CHP de kullanıyor zamanı gelince atacaktır bunlarda büyük hayal kırıklığı olmuştur heleki chp başkanı şu an sokta olmalıdır..bunlar menfaatleri gereceği kene veya bir sülük bir vanpir gibi hedefine yapışırlar.kan kalmayınca tırtıp hemen bırakırlar.hiç aklınız alıyormu bizimle savaşsın bu 3.dünya savaşı demektir ve nato nun dağılması demektir.

  • tv07 Ekim 2019 10:59

     kalan silahları almayı unutmayalım  israilin işgal ettigi topraklarıda eninde sonunda onlardan alacagızzzzzz

  • Vatandas07 Ekim 2019 10:41

    Yiyosa çekilmesinler bizim için ha abd iti öldürmüşüz hada pkk iti sonuçta hepside sünnetsiz serefsizler allah yar ve yardımcımız olsun girmişken israile kadar gidelim bizde hazırız evel allah

  • Aa07 Ekim 2019 10:51

    Sen oraya niye gittiğini sanıyorsun,

  • Sakıp Sencan07 Ekim 2019 10:16

    chp lideri tutmuş devamlı şunu söylüyor esat ile görüşün.esat yıllarca pkk nın kral ağbabası olup, yıllarca esat bunları yoktan çıkarttı nerede ise .sonra esat diye birisi yok ki suriye de esat iran ve özelliklede rusya nın satılmış askeri.asıl bu chp lideri bunları nasıl göremiyor anlamak mümkün değil.esat la anlaştık ne yapacak Türkiye nin gücünü kullanacak pkk daha da güçlenip daha güçlü şekilde üzerimize gelecektir.yazıklar olsun chp liderine derim.

  • serdar saltık07 Ekim 2019 11:58

    suriye di esat diye biri yok ki esat rusya ve iran uydusu anlaşsan ne olur anlaşmasan ne olur.chp pkk ya diyet ödediğinden ve başındaki zat bir olumsuz taktiği ve hiç bir dünya okyamama  yenetksizliği ülkemize zaman zaman krizlere neden olmuştur.

  • Münir07 Ekim 2019 11:11

    Arkadaş 2-3 sene öncesine kadar CHP lidemiydi Esad’la elele poz veren? CHP liderimiydi ailecek birlikte Esad ailesiyle tatil yapan? Kılıçdaroğlu’muydu tüm bu dostluğu bir gecede şak diye bozup “Şam’da Cuma namazı kılarız” diye bir anda savaş açan? Yanlış Suriye politikaları ile milyonlarca Suriyeliyi bu ülkeye yığan? Adamlar sayenizde artık heryerde. Sokaklarda,işimizde.. Herkes aptal ama hep siz akllısınız

  • TURAN 07 Ekim 2019 11:10

    esadın obluyla tatil yapan kimdi onu neden yazmıyorsun yanlışsa hepsi yanlış 

  • solmaz kaleli07 Ekim 2019 10:12

    Türkiye ile abd nin savaşması nato diye bir şey kalmaz.abd bizimle karşı karşıya savaşamaz onların yaptıkları en iyi şey kalleşlik ve kahbeliktir.bunlarını yapmaya kıyamete kadar devam edeceklerdir.

  • sebahattin Simez07 Ekim 2019 12:12

    bakın suraya yazın chp lideri makas değiştirip suriye deki operesyona sahip çıkacaktır.

  • misafir adabi07 Ekim 2019 10:53

    Pesmerge degil terorist temizligi yapacagiz kavram karmasasi yaratmayin ite it deyin.

  • misafir07 Ekim 2019 10:22

    yorumunuza kesinlikle katılıyorum ABD silahları topları yolladı YPG ye. Şimdi amerika çekiliyor eğittiği ve silah verdigi peşmergelerle yine bizim askerimiz savaşacak bu  çok saçma .