E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemABD, Akdeniz'e asker yığıyor---

ABD, Akdeniz'e asker yığıyor

ABD, Akdeniz'e asker yığıyor
02 Aralık 2016 - 17:20 borsagundem.com

ABD Donanması'ndan yapılan açıklamaya göre, Amerikan Deniz Piyade Tugaylığı'ndan (ARG) gelen 4 bin ABD'li deniz piyadesi ve denizci Süveyş Kanalı'nı geçtikten sonra Akdeniz'e ulaştı

ABD Akdeniz'de operasyon yaptı. RT'nin haberine göre, ABD Donanması, "Amerikan Deniz Piyade Tugaylığı'ndan gelen 4 bin ABD'li deniz piyadesi, iki de savaş gemisi Süveyş kanalından transit geçtikten sonra Akdeniz'e indi" açıklaması yaptı.
Deniz Piyade komutanı kaptan F. Byron Ogden'ın bildirdiğine göre, amfibi saldırı gemisi ve uçak iniş gemisinden oluşan grup, 6. filonun operasyonlarına tekrar katıldı.
Ogden yaptığı açıklamada, "Güvenlik ekibimiz güvenli bir transit geçişinden emin olmakla sorumluydu. Böylelikle Akdeniz'deki görevimize devam edebiliriz. Biz şanslıyız. Çünkü, Wasp'ın güvenlik departmanı deniz piyadeleri tarafından genişletildi. Bu kadar uzun bir geçiş esnasında çok önemli bir savunma yoğunluğumuz var" dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)