E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAB Komisyonu İtalya'dan gayret istiyor---

AB Komisyonu İtalya'dan gayret istiyor

AB Komisyonu İtalya'dan gayret istiyor
06 Aralık 2018 - 12:57 borsagundem.com

Avrupa Komisyonu İtalya'dan yeni bütçe için "biraz daha gayret göstermesini" istedi

Avrupa Komisyonu'nun ekonomiden sorumlu üyesi Pierre Moscovici, İtalyan hükümetinin 2019
bütçesini hazırlarken "biraz daha gayret göstermesini" istedi.
France Inter radyosunda konuşan Moscovici, "Doğru yoldayız ama sürekli olarak ilerleme kaydetmek zorundayız" dedi. "İtalyan dostlarıma şunu söylüyorum: anlaşmanın izin verdiği her şeyi sizin için yapacağız. Esneklik istiyorsanız onu da sağlayacağız."
Moscovici, "Ancak şunu unutmayın: göz ardı edemeyeceğimiz bir şey varsa o da kurallardır. Bunun için biraz daha çaba göstermeniz gerekiyor" dedi.
Avrupa Komisyonu İtalya'nın genişlemeci bütçe planını reddetmiş ve hükümetin disiplin dışı uygulama nedeniyle para cezasına çarptırılmaması için planı değiştirmesini istemişti.

Başbakan Yardımcısı Matteo Salvini, hükümetin 2019 bütçesinde yer alan başlıca önlemlerin maliyeti hakkında nihai değerlendirmeyi bugün tamamlayacağını söyledi.
Salvini Radio 1 ile yaptığı söyleşide, "Bugün istihdam, emekli maaşları, vergiler gibi (önlemlerin) gerçek tahmini maliyetini göreceğiz. Eğer gereğinden daha fazla para ayırmışsak, bu fazla para başka yere yönlendirilebilir" dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)