E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriA1 Capital’in borsa eğitimine büyük başvuru---

A1 Capital’in borsa eğitimine büyük başvuru

A1 Capital’in borsa eğitimine büyük başvuru
12 Ocak 2018 - 16:17 borsagundem.com

Finansal okuryazarlık adına Anadolu’da eğitim fırtınası başlatan A1 Capital’in seminerlerine planlanan kontenjanın üç katı başvuru geldi. İzmir’deki salon büyütüldü.

BORSAGUNDEM.COM

Sektörün önde gelen aktörlerinden A1 Capital, “5. Yıl Etkinlikleri” çerçevesinde finansal okuryazarlık adına bu hafta sonu başlatacağı Anadolu Turu’nda büyük ilgi karşısında sevinç ve şaşkınlığı bir arada yaşadı.  

5 büyük şehirde, içinde ‘yatırım ateşi’ yanan ‘‘tasarruf sahiplerini keşfetmek, yatırım yapmanın, hisse seçmenin yolunu öğretmek, temel analiz yeteneklerini ortaya çıkarıp, sermaye piyasalarına ‘bilinçli’ yatırımcı kazandırmak için hazırlanan programın ilk durağı olan İzmir’de başvuru patlaması yaşandığı ortaya çıktı.

KONTENJANIN ÜÇ KATI BAŞVURU

Borsagundem.com’un bir hafta önce manşetten duyurduğu “Anadolu’da yatırım ateşi yakacaklar” haberinde yer alan ‘her kent için 100 katılımcı’ sayısının kat kat aşıldığı, “Borsada kazanmak için eğitim şart” seminerini takip etmek isteyen yatırımcı adayı sayısının kontenjanın üç katına ulaştığı belirtildi.

SEMİNER SALONU BÜYÜTÜLDÜ

A1 Capital yönetimi, ilk etapta yoğun talebi karşılayabilmek adına İzmir Mövenpick Otel’de toplantı için ayrılan salonu büyüterek katılımcı sayısını 150’ye çıkardıklarını ifade etti. Yüzde 50’lik artışın ardından kayıtların sona erdiği bildirildi.

EĞİTİM ÇIKARMASI FARKLI ŞEHİRLERDE SÜRECEK

Yatırımcılara bire bir temasla ulaşmak istediklerini bir kez daha tekrarlayan yöneticiler, ”Bu yoğun ilgiye çok teşekkür ederiz. Eğitimlerimiz tüm hızıyla farklı şehirlerde devam edecek” diye konuştu.   

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)