E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriA1 Capital’den yılın ilk çeyreğinde rekor kâr---

A1 Capital’den yılın ilk çeyreğinde rekor kâr

A1 Capital’den yılın ilk çeyreğinde rekor kâr
17 Nisan 2018 - 07:27 borsagundem.com

Sektörün öncü kurumu başarılarını 5.3 milyon TL rekor kârla taçlandırdı. Şirketin toplam kaynakları da 22 milyon TL artışla 110 milyon oldu.

BORSAGUNDEM.COM

Sermaye Piyasalarının önemli aktörü, Güler Yatırım Holding iştiraki A1 Capital, hem yılın ilk çeyreğine hem sektöre damgasını vurdu.

Emek, bilgi, tecrübe, ustalık, cesaret ve kararlılık isteyen çok önemli bir alanda, parmakla gösterilen bir kurum olarak, müşteri memnuniyetini ‘üst’ seviyede tutan A1 Capital Yatırım Menkul Değerler, 2018’in ilk çeyreğine rekor kârla başladı.

Kısa sürede büyük başarılara imza atan ve sektörün öncü markası konumuna gelen A1 Capital, KAP’ta, 2018’in ilk üç ayında 5 milyon 295 bin 235 TL kâr elde ettiğini açıkladı.

MÜTHİŞ ÇIKIŞIN SIRLARI

Ancak bu ‘milyonlar’ öyle, “Tamam işte... Ne var bunda?” diyerek geçiştirilecek cinsten değil. Değil çünkü, geçen yılın aynı dönemine göre oran fırlamış; yüzde 1472. Yani kâr 15 kat artmış. 2017 yılının tüm kârına oranla artış ise yüzde 1563.

Toplam kaynakları da 88 milyondan 110 milyona çıkmış.

2017’nin ‘ocak-şubat-mart’ında 336 bin lira kâr eden, 365 günü ise toplam 318 bin TL kâr ile kapatan A1 Capital’in, 5.3 milyon TL ile 2018’in başında yakaladığı müthiş başarısının sırrı, yüzleri güldüren büyük enerjisinin kaynağı ne? Yanıt net, çalışkanlık ve strateji!

Kulislerde dillendirilen yorumlara göre, “Yetenek, öngörü ve büyük azmi ile aranılan bir adres haline gelen, halka açık firmaların röntgenini çekerek müşterilerine ‘kazançlı’ bir yol haritası çizen, portföye değer katacak, yükseliş trendindeki hisseleri bulup yatırım heyecanını ve cüzdanlara giren geliri katlayan bir şirketin hak ettiği sonuç…” 

YOĞUN BİR İŞ TEMPOSU

Hisse senetleri ve VİOP işlemlerine aracılık, forex, yatırım danışmanlığı, portföy yönetimi, halka arz, borçlanma aracı ihracı, şirket değerlemesi, şirket satın alma ve birleşme, proje finansmanı, sermaye artırımı ve çağrı işlemlerine aracılık denince akla gelen ilk isimlerden olan A1 Capital, ulusal çaptaki bu hizmetini 143 personeliyle müşterilerine ulaştırıyor.

“KRİZ MASASI” İŞ BAŞINDA!

A1 Capital, Borsa İstanbul’daki trafiği, iniş-çıkış grafiklerini izlemekle yetinmiyor. Yerel – küresel piyasaları derinden etkileyecek siyasi ve ekonomik gelişmelerde ‘acil’ toplanan ‘kriz masası’, endişeler, sinyaller, senaryolar, beklentiler çerçevesinde raporlar hazırlıyor, paylaşıyor. Zor zamanlarda sessiz kalmak, piyasa kepengini kapatmak yerine önlem alıcı adımlar atmak haliyle güven veriyor.

Ve itibar ‘tavan’ yaptırıyor, şirket de kazanıyor…

BİLİNÇLİ YATIRIMCI HEDEFİ

A1 Capital’in bir başka ‘olmazsa olmaz’ı sosyal sorumluluk; çalışmalarını finansal okuryazarlığa verdiği kıymetle taçlandırıyor…

Deneyimli bir kadronun yönetiminde Anadolu’da yatırım ateşi yakan Şirket, finansal cahilliği İzmir’de denize döktü! ‘Bilinçli yatırımcı’ yetiştirmek hedefiyle Ege’de başlatılan ve İstanbul’da devam eden eğitim fırtınası katılımcıları coştururken, hem İzmir’de hem İstinye’deki salonlarda izdiham yaşandı. Son düzenlenen dev eğitimde para kazanmanın formülünü ve para kaybettiren riskleri öğrenmeye koşanlar, Borsa İstanbul Konferans Salonu’na sığamadı.  

8 HALKA ARZDA İMZASI VAR

Tasarruf sahipleri ile hem ofiste hem de sahada derin bir birliktelik yaratan, ortak bir ruh eşliğinde beraber yürüme kavramını yatırımcının lügatına yerleştiren A1 Capital imzasını taşıyan önemli adımlara gelince;

Şirket 136, 4 milyon TL tutarında 8 adet halka arz ve 130 milyon TL tutarında 6 adet bono ihracı gerçekleştirdi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 12,48
En Yüksek: 12,53
En Düşük: 12,13
Değişim 1,55 %
FK: 3,04
PD / DD: 0,95
İşlem Hacmi 24.316.812
Toplam Adet: 1.968.487
Ağırlıklı Ort.: 12,35
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)