E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaHisse Öneri ListesiA1 Capital model portföye hangi hisseler girdi---

A1 Capital model portföye hangi hisseler girdi

A1 Capital model portföye hangi hisseler girdi
03 Temmuz 2020 - 17:53 borsagundem.com

A1 Yatırım, Pegasus'u 65,30 TL, Petkim'i 5,02 TL hedef fiyatla 'Model Portföy'üne ekledi

A1 Yatırım, Pegasus'u 65,30 TL, Petkim'i 5,02 TL hedef fiyatla 'Model Portföy'üne eklerken, Eczacıbaşı İlaç ve Odaş'ı portföyünden çıkardı.

Değerlendirmede şöyle denildi:

"Model portföyümüzün getirisi 03 Temmuz haftası itibariyle yılbaşından bugüne %36,5 seviyesine ulaştı. Aynı dönemde BİST 100 endeksine göre görece getirisi %33,6 pozitif yönde olmuştur. Temmuz ayının ikinci haftasına geçerken model portföyümüze PGSUS ve PETKM hisselerini ekleyip, ECILC ve ODAS hisselerini çıkarma kararı aldık. Ayrıca KOZAL hissesinde ağırlık %12 iken, portföydeki ağırlığını azaltma kararı ile %9 seviyesine çektik.

ODAS hissesinde 2,50 TL seviyesinden portföye giriş yapıldı ve %9 getiri elde edildi. ECILC hissesi ise 2,97 ile model portföyümüze aldık ve o dönemde salgınla ilgili gelişmelerin sektörü desteklemesi ile güçlenen hissede hedefimizi de 6,50 TL olarak belirledik. Hisse hafta içerisinde hedef fiyat seviyesine yaklaştığı için portföyümüzden çıkarma kararı aldık. Hisse eklendiği günden bu yana %119,7 getiri sağladı. PETKM hissesini Etilen – Nafta farklarında kaydedilen iyileşme ve petrol fiyatlarındaki toparlanmaya bağlı olarak portföyümüze eklerken, PGSUS hissesini kısa vadeli olarak beklenen gelişmelere bağlı olarak ekleme kararı aldık.

Model Portföy: AEFES,PGSUS,ASELS,EREGL,KOZAL,EGEEN,SISE,TTKOM,PETKM,HEKTS,ENKAI "

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • şükrü şükrü07 Temmuz 2020 15:45

    pegasus düşüyor sürekli nasıl olacak yükseliş

  • çok küçük yatırımcı05 Temmuz 2020 01:11

    A1 kapitalin önerisi !!!!petrol eylülde 23 dolara düşecek bütün haberler öyle.eeee petrole dayalı senet düşecek tabii A1 kapital erken davranmış bize öneriyor

  • Ahmet 04 Temmuz 2020 09:11

    Petkim bir kaç yıl içerisinde şimdiki fiyatının bir kaç üzerine çıkacağı büyük olasılık.Bu fiyat böyle büyük bir Holding için bedava.Bekleyen kazanır

  • Yorum04 Temmuz 2020 00:32

    Ellerindeki hisseye az Bi ekleme yapıp ky ya malın tamamını okutacaklar iki hissede bugün düştü bu hisseleri almak için ne beklenti var bi açiklarlarsa iyi olurdu neyi biliyorlar bizim bilmediğimiz

  • EKRİST03 Temmuz 2020 20:50

    bu iki hisse senedini de asla almam.bence akılcı bir tavsiye değil.demek ki ellerinde sişti bu hisse senetleri millete kakalayacaklar.petkim yıllarca yatırımsına hiç kazandırmadı.sonra petrol fiyatları sıkıntılı.pegasus yani hava yollarıda 3 yıldan önce kendisine gelemez.