E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriA1 Capital çalışanlarını mutlu etti !---

A1 Capital çalışanlarını mutlu etti !

A1 Capital çalışanlarını mutlu etti !
27 Ocak 2022 - 12:35 borsagundem.com

A1 Capital, çalışanlarının yüzünü güldürecek bir adım attı. Şirket, 2022 yılı için üst yönetim kadrosu dışındaki çalışanlarına % 50 ve üzeri zam yaparak, enflasyon ve asgari oranların üzerinde bir artış sağlamış oldu.

Sermaye piyasalarının öncü aracı kurumlarından A1 Capital, aldığı karar ile birlikte tüm çalışanlarına %  50 ve üzeri zam gerçekleştirdiğini duyurdu. Yıl içerisinde yan haklarda uyguladığı yüzde kırkın üzerindeki zamlar ile birlikte yeni İnsan Kaynakları Politikası’nı geliştiren A1 Capital, açıklanan zam oranıyla üst yönetim kadrosu dışındaki çalışanlarına motive edici bir artış sağlamış oldu.

A1 Capital mutlu çalışanlarıyla yatırmcılara kaliteli hizmet sunmaya devam edecek

Uygulanan  % 50 ve üzeri oranındaki zam hakkında konuşan A1 Capital Genel Müdürü Mehmet Serkan Esenpak, “A1 Capital olarak açıklanan enflasyon rakamları genel ekonomik koşullar ve mevcut alım gücünde yaşanan değişimlere  paralel olrak bu kararı aldık. Bir aile olmanın sorumluluğu ile hareket ederek günden güne büyüyen ve gelişen şirketimizin başarılarından  çalışanlarımızın da  faydalanmasından mutluluk duyuyoruz. Şirket olarak ‘Mutlu personel, sürdürülebilir büyüme!’ ilkesini benimseyerek çalışanlarımızı destekliyoruz. 2022 projeksiyonumuz kapsamında, sektörün en çok istihdam artışı sağlayan Aracı Kurumu olmak istiyoruz.”dedi.

A1 Capital'in yeni genel müdürü Mehmet Serkan Esenpak oldu

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)