E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporA Milliler hazırlık maçında---

A Milliler hazırlık maçında

A Milliler hazırlık maçında
14 Ağustos 2013 - 20:47 borsagundem.com

A Milli Futbol Takımı, hazırlık maçında bugün Gana ile karşı karşıya gelecek

A Milli Takım, Eylül ve Ekim aylarında oynayacağı 2014 Dünya Kupası Grup Eleme maçları hazırlıkları kapsamında İstanbul'da Gana ile özel maç yapacak.
Atatürk Olimpiyat Stadı'nda saat 21.00'de başlayacak karşılaşmayı Sloven hakem Matej Hug yönetecek.
Türkiye sahaya, Volkan Demirel, Hamit Altıntop, Semih Kaya, Ömer Toprak, Hasan Ali Kaldırım, Alper Potuk, Selçuk İnan, Nuri Şahin, Arda Turan, Umut Bulut, Burak Yılmaz ilk 11'i ile çıkacak.
İKİNCİ KEZ
Milliler bu maçla tarihininde Gana ile ikinci kez karşlaşacak. İki ülke takımları daha önce 26 Mayıs 2006'da Almanya'da karşılaştı. 1-1 biten maçta Milli Takım'ın golünü Nihat Kahveci attı.
Gana maçı ile Atatürk Olimpiyat Stadı da ikinci kez Milli Takım'a ev sahipliği yapacak. Olimpiyat'ta oynanan tek maçta Ay-yıldızlılar, 8 Ekim 2005'te Almanya'yı Halil Altıntop ve Nuri Şahin'in golleriyle 2-1 mağlup etmişti.
506. KARŞILAŞMA
Gana mücadelesi, Ay-yıldızlı ekibin 506. karşılaşması olacak. Milliler 90 yıllık tarihinde oynadığı 505 maçta 181 galibiyet ve 119 beraberlik aldı, 205 kez de rakiplerine yenildi.
Milli Takım son 1 yıl içinde oynadığı 11 karşılaşmada sadece Estonya ve Andorra'yı yendi. Diğer 9 maçta Ay-yıldızlılar, 3 beraberlik ve 6 yenilgi aldı.
Teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde oynanan toplam 17 maçta da Milli Takım 6 galibiyet, 3 beraberlik ve 8 yenilgi ile kötü bir performans çizdi. Milliler, son randevuda Almanya'da Slovenya'ya özel maçta 2-0 mağlup olmuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)