E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporA Milliler EURO 2020 vizesini aldı---

A Milliler EURO 2020 vizesini aldı

A Milliler EURO 2020 vizesini aldı
14 Kasım 2019 - 22:00 borsagundem.com

İzlanda ile golsüz berabere kalan A Milli Takım, EURO 2020 biletini aldı

A Milli Futbol Takımı, 2020 Avrupa Şampiyonası Elemeleri H Grubu 9. hafta maçında İzlanda ile 0-0 berabere kalarak, şampiyonaya katılmayı garantiledi.

İlk yarı

8. dakikada sağ kanatta topla buluşan Cengiz Ünder, ceza yayına sokulduktan sonra yerden vuruşunu yaptı. Kaleci Halldorsson uzanarak meşin yuvarlağı kontrol etti.

30. dakikada ay-yıldızlılar, önemli bir fırsattan faydalanamadı. Mehmet Zeki Çelik'in sağdan ortasında penaltı noktası civarındaki Burak Yılmaz'ın uygun durumda yaptığı kafa vuruşunda top üstten auta gitti.

Orta saha mücadelesi şeklinde geçen ilk yarıda Türkiye, 2 önemli gol pozisyonuna girerken, İzlanda ise A Milli Takım kalesinde tehlike oluşturamadı. Mücadelenin ilk yarısında gol sesi çıkmadı.

İkinci yarı

54. dakikada Burak Yılmaz'ın sağ kanattan ceza sahasına gönderdiği top, kaleye yöneldi. Kaleciyi geçen meşin yuvarlak, üst direğe çarparak ters kanattan taça çıktı.

63. dakikada Hakan Çalhanoğlu'nun pasında ceza sahası yayı gerisinde topla buluşan Ozan Tufan'ın yaptığı vuruşta, meşin yuvarlak az farkla üstten auta gitti.

70. dakikada Hakan Çalhanoğlu'nun pasında ceza yayı üzerinde topla buluşan Burak Yılmaz'ın yerden şutunda, kaleci Halldorsson sağına uzanarak meşin yuvarlağı kontrol etti.

82. dakikada İzlanda gole çok yaklaştı. Gylfi Sigurdsson'un soldan kullandığı kornerde arka direğe hareketlenen Magnusson'un kafa vuruşunda kaleci Mert Günok'u geçen topu Merih Demiral kafayla çizgiden çıkardı. Magnusson, dönen topa yeniden kafayla vurdu. Bu kez de kale sahasındaki Mert gole izin vermedi.

90+1. dakikada Yusuf Yazıcı'nın sol kanatta korner çizgisinde yakın noktadan ceza sahasına gönderdiği top, kaleye yöneldi. Kaleciyi geçen meşin yuvarlak üste direğe çarparak oyun alanına döndü.

Karşılaşma 0-0 tamamlandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • reiss15 Kasım 2019 13:21

    reiss motive eti.. tur geçildi. yoksa zordu. başarı tek başınsa reisin... ))) moral vermese olamazdı bu iş... ) :  ))))))))

  • Emrah15 Kasım 2019 11:08

    Senin beğenmediğim A milli takım 2018 yazında son dünya kupası şampiyonu fransa milli takımını mağlup etti ve 2 maçta 4 puan aldı.senin beğenmediğin milli takım grup maçlarında sadece 3 gol yedi asıl futboldan anlamıyorsun futbolun f sinden bir habersin açta bak puan durumuna.

  • Ali15 Kasım 2019 10:34

    Hey Maşallah, Tüm Türkiye sizinle.

  • Sinyor15 Kasım 2019 09:50

    Hicbiriniz futboldan anlamiyorsunuz. İşin ironik tarafi herkes futboldan anlamadigi halde anladigini zannediyor. Tıpkı klupleri yönetenlerin futboldan anladigini zannettigi gibi...zaten zaman beni hep hakli cikartiyor...kluplerimiz avrupanin köy takimlarini yenemiyor...gs sampiyonlar liginde daha 1 tane gol atamadi...avrupa sampiyonasinda bir sey yapamayiz ki...futbolcularin ne kadar yetersiz oldugunu göremiyorsunuz....çünkü futboldan anlamiyorsunuz...memlekette futboldan anlayan sadece 1 kişi var...o da kim anladiniz degil mi?...

  • Diyarbekirli Meleee15 Kasım 2019 01:32

    Şenol hoca sen adamsın.

  • Emrah15 Kasım 2019 01:09

    Tebrikler milli takım devamı finallerde en zayıf bölgemiz forvet bölgesi Türk futbolunda forvet darlığı var. Orta saha ve savunma bölgesinde bolluk var ve hepsi üst düzey durumda.

  • Sinyor15 Kasım 2019 09:51

    Defans ve ortasaha üst düzey mi? Hahahaaaaaa

  • Ali14 Kasım 2019 23:59

    Onlar havalimanında sizi 3 saat bekletmişti acaba siz sırtınızdamı taşıdınız. Yazıklar olsun sizin gibi yetkililere.

  • Emrah15 Kasım 2019 06:45

    Önemli olan finallere katılmaktı ve 2020 finallerinde olacağız. Onlarda bunu bildiği için kendi ülkesinde milli takıma saygısızlık yapıp 3 saat bekletmişlerdi hava limanında. sonuca bak önemli olan bu.