E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe'de derin çatlak---

Fenerbahçe'de derin çatlak

Fenerbahçe'de derin çatlak
20 Mart 2012 - 07:24 borsagundem.com

Alex, Emre, Volkan Demirel gibi isimlerin Kocaman’a tavır aldıkları, bu nedenle takımın ikiye bölündüğü iddia edildi

Fenerbahçe’de, Galatasaray beraberliğinin yankıları sürerken, takım içindeki gerilimin ipuçları çıkmaya başladı. Teknik Direktör Aykut Kocaman konusunda futbolcuların ikiye bölündüğü ileri sürüldü.
Alex, Volkan Demirel, Emre Belözoğlu ve bazı yabancıların, Kocaman’a tavır aldıkları, diğer oyuncuların ise ya çekimser kaldıkları ya da destek verdikleri iddia edildi. Sarı-lacivertli ekipte muhalif tavır sergileyen oyuncuların, Aykut Kocaman’ın maçlardan önce ve antrenmanlarda hiçbir motivasyon konuşması yapmamasından şikayetçi oldukları, “Biz birbirimizi doldurup, öyle motive oluyoruz. Yoksa hocanın çıtı çıkmıyor” dedikleri belirtildi.
Bu arada daha önceki haftalarda Aykut Kocaman’ın, “Sezon sonunda yollarımız ayrılıyor” dediği Emre’nin, yönetici Cihan Kamer ile bir araya gelerek dert yandığı öğrenildi. Emre’nin, Kamer’e “Sezon sonunda Fenerbahçe’den ayrılmak istemiyorum. Benim yedi sülaleme yetecek kadar param var. Yönetim şunu bilmeli; yeni sezon için asgari ücret veya takımda en düşük ücret alandan daha az paraya imza atarım. Fenerbahçe sevgimi kimse ölçemez. Futbolu mutlaka burada bırakmak ve jübilemi Şükrü Saracoğlu Stadı’nda yapmak istiyorum” dediği bildirildi.
Alex reddetti
Öte yandan Fenerbahçe tarihine adını altın harflerle yazdıran kaptan Alex de Souza, antrenörlük yaşamı ile ilgili öyle bir kelime etti ki, camia buz kesti.
Brezilyalı yıldız, kendisine sorulan “Aykut Kocaman’ın asistanı olmak ister misin?” sorusunu, “İstemiyorum” diye yanıtlayıp, son dönemde Fenerbahçe’de yaşanan çekişmeye son noktayı koydu. Futbol yaşantısına Türkiye’de tamamladıktan sonra Fenerbahçe’de teknik adam olarak görev alma hayalleri kuran Alex’in, Kocaman’ın yardımcılığını tek kelime söyleyerek reddetmesi taraftarı düş kırıklığına uğrattı.
Alex’in bu kadar net yanıt vererek, Fenerbahçe’nin efsane golcülüğünden teknik direktörlüğüne kadar yükselen ve taraftarın çok sevdiği Kocaman’ı beğenmemesi, antrenörü ile aralarındaki görüş farklılığını bir kez daha net biçimde ortaya koydu.
Fenerbahçe yönetiminden birçok isim, başta başkan Aziz Yıldırım olmak üzere Alex’in geleceği ile ilgili planlar yaparken, takımın başında görevde kalması halinde Kocaman’ın Brezilyalı kaptan konusunda nasıl bir karar vereceği de şimdiden merak konusu oldu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)