E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAskeri birliğe saldırı! ---

Askeri birliğe saldırı!

Askeri birliğe saldırı!
15 Nisan 2012 - 20:13 borsagundem.com

İskenderun ilçesinin Karayılan beldesindeki jandarma komando kışlasına saldırı düzenlendiği, 2 askerin yaralandığı bildirildi.

Adalet Bakanı Sadullah Ergin, saldırıda yaralanan ve İskenderun Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınan askerleri ziyaretinin ardından gazetecilere açıklama yaptı.
Saldırıyla ilgili takibin devam ettiğini ifade eden Ergin, ”Terörist saldırı olduğu şeklinde bilgi var. Güvenlik güçleri gerekli müdahaleyi yapıyor.
Takip devam ediyor. 2 asker yaralı. Saldırıda yaralanan hastaların durumu iyi inşallah. Biri çok hafif yaralı. Diğeri de operasyonda ama onda da önemli bir şey gözükmüyor. Hepimize geçmiş olsun” diye konuştu.
Ergin’e, ziyaretinde, Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz, AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, İl Emniyet Müdürü Ragıp Kılıç ve İlçe Emniyet Müdürü Kamil Yıldızkaya eşlik etti. Vatan

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)