E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem9 Ekim'den beri sahte içkiden 76 kişi hayatını kaybetti---

9 Ekim'den beri sahte içkiden 76 kişi hayatını kaybetti

9 Ekim'den beri sahte içkiden 76 kişi hayatını kaybetti
25 Ekim 2020 - 08:17 borsagundem.com

İzmir'de sahte içki içtikten sonra fenalaştıkları öne sürülen 2 kişi, kaldırıldıkları hastanede hayatını kaybetti. Kentte sahte içki nedeniyle ölenlerin sayısı 32'ye yükseldi.

İzmir'de iki kişi daha sahte içki yüzünden zehirlenerek yaşamını yitirdi. Kentte alkol zehirlenmesine bağlı ölenlerin sayısı 32'ye yükseldi.  9 Ekim'den beri 10 kentte 76 kişi hayatını kaybetti.

İzmir’in Konak ilçesinde yaşayan Can Yılmaz içki içtikten sonra fenalaşarak Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. 37 yaşındaki Yılmaz yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Yine sahte içkiden zehirlenen Ali V. de tedavi gördüğü Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yaşamını yitirdi. 9 Ekim’den bugüne Türkiye’nin çeşitli kentlerinde sahte içkiden ölenlerin sayısı 76’ya yükseldi.

– İzmir: 32

– İstanbul: 10

– Aydın: 8

– Kırıkkale: 7

– Mersin: 7

– Kırklareli: 4

– Muğla: 3

– Zonguldak: 2

– Tekirdağ: 2

– Trabzon: 1

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Burhan aydin25 Ekim 2020 14:02

    Slm 2014 yılında kervn hisse aldım 60000 adet borsa göz altına aldı ve 0;14 lere kadar düştü yıllarca yatırımcı süründü ve umudu kestik hisseden çıktık bı kayyum atandı hisse 2;45 Lere kadar çıktı tamda benim hedefim uzun yıllar beklemenin karşılığı budur diyordum ama iş işten geçti tabi bide borsa yasaklar getiriyo şimdi de dusuyo nasıl bı oyun mu desem ne desem bile medim saskinliklar için deyim

  • Hüseyin Cahit Koçer 25 Ekim 2020 13:38

    Aşırı pahalı olan her malın sahtesi yapılır. Bunun önüne geçemezsiniz. 4 kadeh içkinin 3 kadehi devlete vergi olarak gidiyor. Böyle bir vergi anlayışı olur mu? Neden içki içenler anormal bir şekilde cezalandırılıyor? Ben hayatımda tek bir damla alkollü içki tüketmedim. Alkole karşı bir insanım. Ama buna rağmen içki fiyatlarının mâkul düzeye indirilmesini savunuyorum. Tabiat boşluk kabul etmez. Siz içkiyi olması gereken fiyatın 3 katına çıkarırsanız, birileri de çıkar bu ürünün sahtesini yapar merdiven altı imalathanelerde...Sonunda devlet olarak içki ve alkol kaçakçılarını, sahte içki üreticilerini zengin edersiniz.. En önemlisi de 15 günde 80'e yakın vatandaşınızı tabutlara koyup, mezarlığa gönderirsiniz...

  • Ali25 Ekim 2020 13:10

    Yazık murdar gitmişler ahiretlerini harap etmişler tövbe edip iyi isler yapanı yaradan ın rahmeti bol affediyor

  • Neme lazım25 Ekim 2020 12:28

    Avrupa 'da, Amerikada ve diğer hıristiyan alemi çoğu alkolü şu gibi tüketiyor.Şimdi bunlar dinsiz mı?

  • asımınnesli25 Ekim 2020 10:22

    sahte hocadan dolayı dinden soğudum diyen içiciler sahte içkiden dolayı içkiden soğudum bıraktım diyeni duymadık. ibadet zor geliyor olmalı da kişilerin yanlışları ile islam dinine saygısızlık niye yapılıyor neyin hıncıdır bu. Allah cc içkiyi haram kılmış niye işte durum ortada. dinimizde günahlar haramlar müslüman içindir yani müslüman yanlışa düşebilir harama günaha düşebilir içkiden ölen tövbe edemez artık sağlığına kavuşan tövbe edebilir Allah cc tövbeleri kabul eder affedicidir, kafirler ise zaten küffardır küfrün içinde olduğundan ne haram ne günah ne iyilik hayır ne sevap var çünkü baştan aşağı küfrün içinde, müslüman olarak hatalarımızı yanlışlarımızı görüp tövbe edebilmeye nâil eylesin yüce rabbim.

  • acacu25 Ekim 2020 17:04

    Herkes müslüman olmak zorunda mı? Bu ülkede hristiyan, deist, ateist, budist vb. yaşama hakkı yok mu? Sen içme  zorla değil, ama insanlar ölüyor, merdiven altı kaçak işler patlama yaptı bunu göremeyecek kadar kör müsünüz?

  • infiniti25 Ekim 2020 11:22

    içkiden ve sigaradan 85 milyar alan bütçe haram demiyor biraz indirsinler fiyatları da insanlar ölmesin 3 bira alıyorsun ikisini devlet içiyor

  • Tolga25 Ekim 2020 10:04

    Yüzde 1000 vergi koyarsanız olacağı bu.