E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem8 şehidin acısı Türkiye'yi sardı---

8 şehidin acısı Türkiye'yi sardı

8 şehidin acısı Türkiye'yi sardı
02 Mart 2018 - 03:34 borsagundem.com

Afrin'de 8 askerimizin şehit düştüğü haberi tüm yurdu yasa boğdu. Acı haberin ardından şehit evleri bayraklarla donatıldı

Türkiye, dün akşam Afrin'den gelen acı haberle sarsıldı. 8 askerimizin şehit düştüğü haberi tüm yurdu yasa boğdu. Evlilik hazırlığı yapan da vardı, doğum gününü bir gün önce kutlayan da... Hain pusu, 8 Mehmetçiği nişanlısından, eşinden, anne babasından ve daha kucaklayamadığı yavrularından ayırdı. Acı haberi alan şehit ailelerinin bayraklarla donatılan evleri taziye ziyaretine gelenlerle doldu. 

30 AĞUSTOS'TA EVLENECEKTİ

Jandarma Uzman Çavuş Arif Demirel’in (24) Kastamonu’nun İnebolu ilçesi Dibek köyündeki ailesine acı haber verildi. Şehit Demirel’in köyde yaşayan annesi Serpil ve babası Aydın Demirel, nişanlısı Rukiye Çekirdek ve 2 kardeşine acı haber İnebolu Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy, İnebolu Belediye Başkanı Engin Uzuner ve askeri yetkililer tarafından yanlarındaki sağlık ekipleri kontrolünde verildi. Yakınları, şehit Demirel’in geçtiğimiz Eylül ayında Rukiye Çekirdek ile nişanlandığını ve 30 Ağustos’a nikâh günü aldıklarını söyledi. Acı haberin ardından şehidin ailesinin yaşadığı eve Türk Bayrağı asıldı, yakınları ve köylüler taziye ziyaretine geldi.

DOĞUM GÜNÜNÜ YENİ KUTLAMIŞTI

Jandarma Astsubay Çavuş Abdullah Taha Koç’un (23) memleketi Konya’ya ateş düştü. Selçuklu ilçesi Kılıçaslan mahallesinde oturan annesi Fatma Zehra ve babası Ahmet Koç’a acı haber askeri yetkililer tarafından verildi. Koç Ailesi çocuklarının şehadet haberi ile büyük üzüntü yaşadı. Bekâr olan şehit Koç’un doğum tarihinin önceki gün olduğu ve 2015 yılında astsubay olarak görevine başladığı öğrenildi.

1.5 AYLIK KIZI VAR

Eskişehirli Uzman Çavuş Recep Çetin’in Emek Mahallesi Yasemin Sokak’ta bulunan baba evine askeri erkan tarafından acı haber verildi. Şehidin baba evine Türk Bayrağı asıldı, evin önünde ambulans hazır bekletildi. Recep Çetin’in kızının 1.5 ay önce dünyaya geldiği öğrenildi.

VAN’A ATEŞ DÜŞTÜ

Jandarma Uzman Onbaşı Rıdvan Çevik’in (26) Van’ın Erciş ilçesinde yaşayan ailesine acı haber verildi. Banka emeklisi baba Zeynel Çevik, şehitlik mertebesinin herkese nasip olamayacağını, gerekirse kendisinin de Afrin´e giderek şehit olacağını söyledi. Çevik’in kısa bir süre önce nişanlandığı ve evlilik hazırlıkları yaptığı belirtilirken, şehit için bugün ilçede tören düzenlenecek.

'ŞEHİT OLMAYA GİDİYORUM’

Jandarma Uzman Çavuş Burhan Açıkkol’un (24) Isparta’daki ailesine şehadet haberi verildi. Bekâr olan şehit Açıkkol’un geçen hafta ailesini ziyaret ettikten sonra Afrin’e gittiği belirtildi. Şehidin yakın arkadaşları, Burhan Açıkkol’un Afrin’e gitmeden önce yaptığı konuşmalarında ‘Afrin’e şehit olmaya gidiyorum’ dediğini söylediler. Odasında ‘Gayret bizden, zafer Allah’tan’ şeklinde yazı bulunduğu öğrenilen şehit Açıkkol’un 4 kardeş oldukları belirtildi.

NAZİLLİ’YE ACI HABER

Denizlili Uzman Jandarma Astsubay Çavuş Mehmet Dinek’in Aydın’ın Nazilli ilçesinde yaşayan ailesine acı haber ulaştı.

TAZİYE EVİNE BAYRAKLAR ASILDI

Jandarma Astsubay Uğur Palancı’nın (28) şehadet haberi, İzmir´in Gaziemir ilçesindeki Gazikent Mahallesi Palmiye Apartmanı´ndaki baba ocağına ulaştı. Aileye şehadet haberini İzmir İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın, Gaziemir Kaymakamı Yaşar Dönmez ve askeri yetkiler, sağlık personeli eşliğinde iletti. Oğullarının şehit olduğu haberini alan emekli polis memuru baba İhsan Palancı ile anne Yasemin Palancı büyük üzüntü yaşadı. Şehit baba ocağına Türk Bayrağı asılırken, komşuları ve yakınları taziye ziyaretine geldi. Mardin´in Artuklu ilçesine kayıtlı olan Uğur Palancı´nın üç erkek kardeşin ortancası ve bekâr olduğu öğrenildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • MESUT UĞUR-ARTI FINANCE-YÖN.KUR.BASK.02 Mart 2018 11:52

    Inna lillâhi ve inna ileyhi raciun. Allahu Teala rahmet eylesin. Makamları cennet olsun inşallah. Rabbim ahiret saadeti ihsan eylesin. Ülkemizin başı sağolsun. Tüm ülkemize Sabru Cemil niyaz ederim. Vatan sağ olsun. Amin.