E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem750 kişi CHP'ye katıldı---

750 kişi CHP'ye katıldı

750 kişi CHP'ye katıldı
17 Mart 2014 - 17:14 borsagundem.com

Manisa'da 3 aylık süreç içinde aralarında AK Parti ve MHP’lilerin de yer aldığı 750 kişi partilerinden istifa ederek CHP’ye üye oldu

CHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve Milletvekili Özgür Özel, "Bu katılımlar güç topladığımızın, iktidara yürüdüğümüzün bir göstergesidir" dedi.

Şehzadeler İlçe Teşkilatı binasını önünde düzenlenen ve Özgür Özel, CHP İl Başkanı Cahit Kaplan, Şehzadeler İlçe Başkanı Necdet Köprülü, Yunusemre İlçe Başkanı Engin Uzun’un da katıldığı törenle, CHP’ye katılanlara rozetleri takıldı. Özel törende yaptığı konuşmada, "Bu katılımlar güç topladığımızın, iktidara yürüdüğümüzün bir göstergesidir. CHP’nin samimiyetini görenler, Türkiye’yi geleceğe taşıyacağına inananlar, bize gelmeye başladı. Yalandan ve haramdan korkanlar CHP çatısı altında birleşiyor. Yolumuz artık iktidar yoludur. Bu iktidarın ilk adımlarını önümüzdeki yerel seçimlerde atacağız" dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)