E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem700 TL taksitle Toyota sahibi olacaksınız---

700 TL taksitle Toyota sahibi olacaksınız

700 TL taksitle Toyota sahibi olacaksınız
13 Mayıs 2015 - 12:43 borsagundem.com

Toyota GTC Global’de 700 TL taksitle otomobil sahibi olma fırsatı sunuyor

Toyota, başlattığı Mayıs kampanyası ile üstün yakıt ekonomisi, düşük kullanım maliyeti, çevreci, sessiz ve keyifli sürüş deneyimi sunan Yaris Hybrid’e özel fırsatlar sunuyor. Toyota GTC Global Dolapdere, Mayıs ayında Yaris Hybrid almak isteyenlere 1.700 TL’lik indirim veya 20 ay 20 bin 0.75 faiz oranı ile çok uygun taksit seçenekleri sunuyor. Mayıs kampanyasıyla Yaris Hybrid’in yanı sıra Corolla, Auris ve Auris Touring Sport’ta da cazip seçenekler sunduklarını belirten Toyota GTC Global Dolapdere Genel Müdürü Pınar Dalka Yüce, “Toyota sahibi olmak isteyenler, Corolla’ya 51 bin 750 TL’den başlayan fiyatlar ve uygun taksit seçenekleri sunarken, Auris’e, 48 bin 250 TL’den başlayan fiyatıyla ve 700 TL’lik aylık taksitler, Auris Touring Sport’a ise 800 TL’lik aylık taksitler sahip olabilme şansı sunuyoruz. Yaris’de ise 39 bin 950 TL’lik fiyatı ve çok uygun taksit seçenekleri bulunuyor.” Dedi.

Mayıs ayı kampanyasında üstün teknoloji ürünü bir Toyota sahibi olmak isteyenler için Toyota Finans, 48 aya kadar uzanan vade seçenekleri ve 1,12 faiz oranı bulunuyor. Toyota Finans Sistemi’nin çok cazip avantajlarıyla Toyota’larına hemen kavuşanlar, ödemelerine istedikleri takdirde 2015 yılının Aralık ayında başlayabiliyorlar. Toyota GTC Global’de, markası ne olursa olsun eski araçlarını elden çıkarıp yeni bir Toyota almak isteyenler “takas” imkanından da yararlanabiliyorlar.

GTC Global, satış, servis, yedek parça, 2. El ve sigorta departmanları ile Toyota’nın yükselen yıldızı olmaya aday 750 metrekaresi kapalı showroom alanı ve toplamda 3 bin 500 metrekare alanda, özel eğitimli 46 kişilik kadrosu ile “Toyota bizden sorulur” sloganı ile müşterilerine hizmet veriyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)