E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem7 STK 17 Aralık için toplanıyor---

7 STK 17 Aralık için toplanıyor

7 STK 17 Aralık için toplanıyor
17 Ocak 2014 - 11:09 borsagundem.com

Milyonları temsil eden 7 STK'dan sürpriz toplantı geldi. 17 Aralık operasyonundan bu yana yaşananlar masaya yatırılacak

Milyonlarca esnaf, sanatkar, sanayici, çiftçi, işçi, memur ve işveren meslek örgütleri ve sendikalar 17 Aralık operasyonundan bugüne olup bitenleri değerlendirmek üzere bir araya geldi.
Hürriyet'in haberine göre, toplantıya 1 milyon 200 bin işadamının üye olduğu  Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, 1. 5 milyon esnaf ve sanatkarı  temsilen TESK Başkanı Bendevi Palandöken, Türk-İş Başkanı Ergün Atalay, Hak-İş Başkanı Mahmut Arslan, TİSK Genel Sekreteri Bülent Pirler, Memur-Sen Başkanı Ahmet Gündoğdu, Kamu-Sen Başkanı İsmail Koncuk ile TZOB Başkanı Şemsi Bayraktar katılıyor.

Toplantı öncesinde konuştuğumuz TESK Başkanı Bendevi Palandöken, bu toplantının Şubat ayında yapılacak Türkiye-AB Kamu İstişari Komisyonu toplantısı öncesi bir hazırlık toplantısı olduğunu, ancak gündem maddelerinden birinin de 17 Aralık Operasyonu sonrası meydana gelen gelişmeleri değerlendirmek olduğunu söyledi.

Palandöken, toplantıda işçi, memur, çiftçi, esnaf ve sanatkarlar ile iş adamlarının durumlarının değerlendirileceğini; olup biten siyasi ve hukuki gelişmelerin Türk ekonomisine ve demokrasisine etkilerini değerlendirerek, kamuoyunun karşısına "Türkiye Hepimizin" sloganıyla çıkarak ortak bir deklarasyon yayınlayacaklarını açıkladı.

Toplantıya  KESK Başkanı Lami Özgen gelmezken, DİSK komisyon üyesi olmadığı için toplantıya çağırılmadı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • M.GUR22 Ocak 2014 17:48

    ÜLKENİN BİR HUKUK DEVLETİ OLDUĞU VE YASALARIN ÖNÜNDE HERKESİN EŞİT OLDUĞU SÖYLEYECEKLER SANIRIM AMA HALK YASALARIN ÖNÜNDE HERKESİN EŞİT OLMADIĞINI MALİSEF GÖRDÜ ÜLKEDEKİ BÜTÜN STK BİR TEK ONLAR GÖRMEDİ BU ZAMANA KADAR HİÇ BİRŞEY SÖYLEMEDİ

  • vatandaş17 Ocak 2014 12:34

    Bu adamda hiç güvenilir gelmiyor insana.Budamı karadenizli ne...