E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket Haberleri6 şirkette brüt takas ve tedbirler kaldırıldı---

6 şirkette brüt takas ve tedbirler kaldırıldı

6 şirkette brüt takas ve tedbirler kaldırıldı
05 Kasım 2014 - 22:32 borsagundem.com

SPK Haftalık Bülteni'nde brüt takas uygulamasına tabi olan ve tedbir uygulanan 6 hissedeki yaptırımlar kaldırıldı

SPK Haftalık Bülteni yayımlandı. Bültene göre 6 şirket Bilgi Suistimali ve Piyasa Dolandırıcılığı İncelemelerinde Uygulanacak Tedbirleri kapsamından çıkarıldı.

SPK Bülteni'ndeki bilgilere göre; 

Brüt takas uygulamasına ve diğer tedbirlere tabi olan pay piyasalarının incelenmesi sonucunda; Beyaz Filo Oto Kiralama A.Ş. (BEYAZ), Bakanlar Medya A.Ş. (BAKAN), Yayla Enerji Üretim Turizm ve İnşaat Ticaret A.Ş. (YAYLA), Anel Telekomünikasyon Elektronik Sistemleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. (ANELT), Aksel Enerji Yatırım Holding A.Ş. 
(AKSEL) ve Garanti Faktoring A.Ş. (GARFA) pay piyasalarında Kurul tarafından 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu’nun 101 inci maddesi ve V-101.1 sayılı Bilgi Suistimali ve Piyasa Dolandırıcılığı İncelemelerinde Uygulanacak Tedbirler Tebliği’nin 18'inci maddesi kapsamında getirilmiş olan tüm tedbirlerin 06.11.2014 tarihli işlemlerden başlamak üzere kaldırılmasına karar verildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • domınık06 Kasım 2014 09:02

    ne bitmez kerbvansaraymış arkadas unutun gıtsın onunuze bakın

  • Judge06 Kasım 2014 01:15

    Kervansaray da yapılması gereken çağrı gercekleşene kadar tahtanın kapatılmasıydı. Ama brut takasa giderek düzenbazzların ekmeğine yağ sürdüler.

  • Murathan06 Kasım 2014 01:12

    KERVN da çağrıyı yaptıramadıkları için Brut takas manipulatörlerin çok işine yaradı, brut takastakı alım satım zorluğundan yeni yatırımcı girmediği için tahtaya itedikleri gibi dip yapıyorlar

  • se pe ka05 Kasım 2014 23:48

    aslında yapılan uygulama zaten yanlıştı. bir tane yatırımcı çıkıpta spk hakkında bir dava açmadı bunca zamandır. brüt takasa 8 ay herkes sabır gösterdi.yarın direkt tavan olur bu hisseler.