E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem6 lider tekrar bir arada: Kritik konular ele alınacak---

6 lider tekrar bir arada: Kritik konular ele alınacak

6 lider tekrar bir arada: Kritik konular ele alınacak
24 Nisan 2022 - 20:33 borsagundem.com

CHP, İYİ Parti, Saadet Partisi, Demokrat Parti, Gelecek Partisi ile Demokrasi ve Atılım Partisi üçüncü kez bir araya geldi.

6 muhalefet partisi, Demokrat Parti’nin ev sahipliğinde üçüncü toplantıyı gerçekleştiriyor.

Kritik toplantı öncesi dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Toplantının yapılacağı salonda dinlemelere karşı böcek araması yapıldı.

Gültekin Uysal’ın ev sahipliğinde başlayan toplantıda masaya yatırılacak en önemli konuları; seçim güvenliği, ekonomi, dış politika ve sığınmacılar oluşturulacak.

Toplantının sona ermesinin ardındansa liderlerden ortak bir açıklama yapılması bekleniyor.

Altı muhalefet lideri 27 Mart’ta ikinci kez bir araya gelmiş ve ‘aynı kararlılıkla işbirliğine devam' açıklaması yapmıştı.

Cumhur İttifakının hazırladığı seçim düzenlemesi için ‘siyasi mühendislik' benzetmesi yapılırken, Millet İttifakı’nın yoluna aynı kararlılıkla devam edeceği belirtilmiş ve “Milletimizin bilmesini isteriz ki, demokratik ilkelere dayanan birlikteliğimiz bu gibi siyasi mühendislik çabalarından etkilenmeyecektir. İş birliğimizi uyum içinde sürdürmeye kararlıyız” denilmişti.

6 muhalefet lideri buluştu! İlk kez bir aradalar

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • TARKUT TARKAN25 Nisan 2022 10:39

    6 galyan masa aynen kumar masası gibi. kaç kere toplandılar bir tık yoktur.66 parti olsa bile Tayyip Erdoğan bunları ham eder.çünkü 6 galyan masasında elle tutulur proje ve vizyon göremedik.HDP yi destekleyen sahte milliyetcilere 1000 tane oyum olsa asla vermem.

  • baran25 Nisan 2022 04:42

    Teröriste terörist diyemeyen alçaktır!  İftira atıp afaki yolsuzluk icat edenler de alçaktır. Gaste küpürlerini gösterip parti  yolsuzluk dosyası iddiası yapanlar da alçak ve yalancıdır.  

  • Liberal24 Nisan 2022 22:35

    Hirsiza hirsiz diyecek kadar cesaretin varsa gel....

  • izzet BAŞ24 Nisan 2022 21:59

     Şahsınız adına değil ülkemiz adına çalışın...... Yolunuz açık olsun......