E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem6 Afgan Aksaray'da dehşet saçtı!---

6 Afgan Aksaray'da dehşet saçtı!

6 Afgan Aksaray'da dehşet saçtı!
10 Şubat 2024 - 23:50 borsagundem.com

Aksaray'da, yolda yürürken Afganistan uyruklu 6 kişinin saldırısına uğrayan Oğuzhan T. (19) bıçakla karnından, arkadaşı E.Y.B. (15) ise gözüne aldığı kemer darbesiyle yaralandı.

Aksaray Şeyh Hamit Mahallesi 3306 Sokak'ta saat 17.00 sıralarında, iddiaya göre, Oğuzhan T. ile arkadaşı E.Y.B., Kılıçaslan Parkı'nda gezdikten sonra evlerine dönerken Afganistan uyruklu olduğu öğrenilen 6 kişinin saldırısına uğradı. 

Saldırıda Oğuzhan T. bıçakla karnından, E.Y.B. ise gözüne aldığı kemer darbesiyle yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralı 2 genç, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

SALDIRGANLARDAN 4'Ü YAKALANDI

Polis kaçan saldırganlardan 4'ünü yakalarken, 2'sinin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

"ÖNÜMÜZÜ KESİP SALDIRDILAR"

Yaralılardan E.Y.B., "Yolda yürüyorduk, bir anda önümüzü kestiler. Arkadaşımı bıçakladılar ve bana da kemerle saldırdılar. Afganistan uyruklu 6 kişiydi. Daha sonra kaçtılar" dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • HASAN HÜSEYİN KARTAL11 Şubat 2024 11:54

    Bu yobazları getirip ülkeye sokup onlara vatandaşlıklar verdiler daha da her gün binlercesinin gelmesine göz yumuyorlar yazıklar olsun.hepsi dışarı çıkarılmalı bunların hepsi bizden en az 50 sene geri olup, kültür yapımızı bozmaktadırlar.

  • Selim11 Şubat 2024 08:12

    Bunlar iyi günlerimiz,bu insanlar epitimsiz gaddar,ve acımasızlar yıllarca savaş içinde yaşamışlar ne kanun bilir ne kural,bunlar derhal sınırdışı edilsin ki örnek olmasın yanlarına kâr kalmasın,yaralama yapanıda önce hapis sonra sınırdışı edin bunlar ülkemizin başına gelexekte bela olacaklar haberiniz ola yetkililer...!!!!