E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasa59 site için tedbir ve işlem yasağı kararı ---

59 site için tedbir ve işlem yasağı kararı

59 site için tedbir ve işlem yasağı kararı
30 Eylül 2021 - 21:48 borsagundem.com

SPK, internet aracılığıyla yurtdışında kaldıraçlı işlem yaptırıldığı belirlenen 59 site hakkında hukuki işlem başlatılması kararı aldı

Türkiye’de yerleşik kişilere yönelik olarak internet aracılığıyla yurtdışında kaldıraçlı işlem yaptırıldığı belirlenen ve aşağıda adresleri verilen 59 internet sitesine erişimin engellenmesi için Sermaye Piyasası Kanunu’nun 99’uncu maddesinin dördüncü fıkrası uyarınca gerekli hukuki işlemlerin yapılmasına karar verilmiştir.

SPK'dan suç duyurusu

 

ALMAD sermayesini 275 milyon liraya yükseltiyor

 

SPK'dan biri bedelli iki şirketin sermaye artırımına onay

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Vatandaş01 Ekim 2021 14:52

    kaldıraççılar yüzünden piyasa allak bullak oldu düşüşe para kazanılması yasaklanmalı 

  • Mucise Reis ;)01 Ekim 2021 14:46

    Şu sitelere baktım. Ünvanşarına baktım. 5 kuruş para göndermem. Böyle site adımı olur ? 5 dk da ben aynı siteyi kurar kullanıcı adın "admin" Şifren "admin1234" eline teslim ederim :D böyle sitelere para yatırmayın. Para yatırırsanızda kazansanızda zaten geri alamazsınız. İdda siteleri vardı, malta. para yatırıyorsun,oranlar yuksek, sonra tutturuyorsun 1 e 2,5 yada 3 ,,,  para kazanıyorsun, ödeme istediğinde ya vergisi var, vergisini ödeyelim, paranı gönderelim diyorlardı. Sonra para gönderenler oldu :D tabiki site 2 ayda bir kapanıyor. dolandırıcı işleri bunlar. Hatta atıyoru betson var kktc, uyanıklar annı biçimde siteyi kopyalamış. sen arama motoruna girince reklam vermış ilk sırada çıkıyorlar. cnalı yardım var tak açılıyor. para yatırma, uye olma yarım edıyor. ama sonra iletişim yok :D sahte sıtenın, kopyası ile dolandıran bıle var.