E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem500 bin TL ödülle aranan terörist etkisiz hale getirildi---

500 bin TL ödülle aranan terörist etkisiz hale getirildi

500 bin TL ödülle aranan terörist etkisiz hale getirildi
03 Haziran 2020 - 15:40 borsagundem.com

İçişleri Bakanlığı, Bitlis'te 31 Mayıs 2020'de etkisiz hale getirilen 3 teröristten birinin terörden arananlar da 500 bin TL'ye kadar ödülle Gri Liste'de yer alan 'Mazlum Garzan' kod adlı Veysel Kaya olduğunu açıkladı

İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, iç güvenlik operasyonları kapsamında etkisiz hale getirilen teröristin, Bitlis Merkez İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Zafer Akkuş'un şehit edildiği saldırının patlayıcısını hazırlayan, örgütte sabotajcı olarak faaliyet yürüten "Mazlum Garzan" kod adlı Veysel Kaya olduğu tespit edildi.

Ayrıca, 2019 yılında Mardin Derik kırsalında, İl Jandarma Komutanlığınca gerçekleştirilen operasyonda etkisiz hale getirilen teröristlerden birinin, DNA testi sonucuna göre, gri kategoride yer alan, bölücü terör örgütü PKK'nın sözde Fırat Eyaleti Suruç/Bozova alan sorumlusu, "Serhat" kod adlı terörist Ahmet Korhan olduğu belirlendi.

Sehi'de gri kategorideki 2 terörist daha etkisiz hale getirilmişti

İçişleri Bakanlığı daha önce Bitlis Sehi Ormanları bölgesindeki operasyonda, Yarbay Zafer Akkuş'un şehit edildiği saldırının faillerinden, gri kategoride aranan "Doktor-Kendal" kod adlı terörist Veysel Altun ile yine gri kategoride aranan "Şoreş Tatvan" kod adlı terörist Adem Çelebi'nin etkisiz hale getirildiğini duyurmuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ali03 Haziran 2020 22:37

    Türkün Kürde üstünlüğü yoktur hainin vatansevere alçaklığı vardırAllah askerimizi korusun

  • ZELİHA KARAKAŞLI03 Haziran 2020 19:19

    bu hızla gider isek şerefsizlerin kökünü kazacağız.ama Türk milleti olarak bu hükümetin arkasında olmalıyız.bu yapılanlar çok önemli fakat milletvekili koraması arkasına sığınan fakat teröristlere destek verenlerler hakkında da savas sucundan yargılanmalıdır.

  • Fatihin Fedâisi03 Haziran 2020 17:53

    Cenab-ı Allah vatanseverlerimizi korusun, vatan hainlerinin ve destekçilerinin hepsinin kökünü kurutsun. Amin.

  • EKRİST03 Haziran 2020 16:23

    ALLAH, TSK daki çocuklarımıza mehmetciklere güç kuvvet versin ve korusun.son günlerde daha da çok güzel işler çıkarır iken bundan rahatsız olan muhalef elindeki kozu gidecek diye endişe ediyor ve dikkati başka yerlere çekmekte ve TSK ve Halkı sürekli kışkırtamaya çalışarak kaos ve kriz ortamı yaratmaya çalışmaktadırlar.ALLAH RTE ve BAHÇELİ kıyamete kadar başımızdan eksik etmesin.

  • Yavuz Selim03 Haziran 2020 18:37

    Amin EKRİST kardeşim. Yazıklar olsun birkaç oy için devletimizi parçalamak isteyen alçaklarla işbirliği yapanlara. Allahım Devlet Başkanımızı ve Ülkücülerin tek lideri olan Devlet Bahçeli'yi korusun, başımızda daim eylesin.

  • asena03 Haziran 2020 15:47

    ÇOK GÜZEL ALLAH RAZIOLSUN SİZDEN GEBERSİN PİSLİKLER YAŞASIN TÜRKİYE CUMHURİYETİ